Onze zakelijke kookworkshops zijn speciaal ontworpen voor bedrijven en grotere groepen. Tijdens een zakelijke kookworkshop is het hiernaast mogelijk om gebruik te maken van het vergaderarrangement. Met het vergaderarrangement combineer je plezier met werk door voorafgaand aan de workshop een vergadering te houden in onze vergaderruimte. Zo haal je het beste uit het team tijdens een workshop die creativiteit stimuleert.

Kies een zakelijk arrangement

Voor organisaties, bedrijven en stichtingen zijn er diverse mogelijkheden. Zo organiseren wij regelmatig zakelijke kookworkshops, kookworkshops in combinatie met een vergaderarrangement en kookworkshops op maat voor zakelijk Nederland. 

 

Koken met je personeelsvereniging

Zakelijke kookworkshops in Utrecht voor bedrijven

Kies uit één van onze kookworkshops. Periodiek kiezen wij een specifiek thema of een specifieke keuken uit voor de maandspecial. Dit is een kookworkshop die tijdelijk tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. Op die manier kun je periodiek nieuwe keukens en thema ontdekken tegen een scherp tarief! 

Bekijk hier een overzicht van alle kookworkshops voor bedrijven.

 

Vergaderarrangementen

Vergader je in een unieke omgeving, dan wordt de creativiteit van het team extra gestimuleerd. Door namelijk voor even uit je comfort zone te stappen is het mogelijk om nieuwe, verfrissende ideeën op te doen en te delen. Veel bedrijven in Nederland hebben de kracht van het vergaderen op een externe locatie al ontdekt. Zien we jullie ook snel? 

Lees meer over onze vergaderarrangementen.

 

bijzonder personeelsfeest

Kookworkshop op maat

Heb je onze kookworkshops bekeken en zit er geen thema bij dat goed bij jullie past? Of wil je een kookworkshop organiseren die volledig in het teken staat van jullie bedrijf, branche of organisatie? De kookworkshops op maat worden zo ontworpen dat ze volledig aan de verwachtingen van het bedrijf voldoen. 

Lees meer over de kookworkshop op maat.

 

Neem contact op voor meer informatie

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Dit doe je door het onderstaande contactformulier in te vullen of door te bellen naar 030 7370051

Wat krijg je?

Zakelijke kookworkshop naar keuze
Inclusief drankjes

Hoe lang duurt het?

Deze kookworkshop duurt ongeveer 3 uur


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.