Workshops voor personeelsverenigingen zorgen ervoor dat de groep nóg hechter wordt, waardoor het eenvoudiger is om met elkaar samen te werken. Goed nieuws, want bij KEUKENvuur in Utrecht bieden wij unieke kookworkshops aan waar iedereen van kan genieten. Jullie leren niet alleen om op een andere manier met elkaar samen te werken, maar genieten ook van zelfbereide maaltijden onder het genot van bijpassende drankjes. Gaan jullie samen op ontdekkingsreis door een specifiek land in de wereld of zijn jullie benieuwd naar hoe een chef een 3 tot 4 gangen menu bereid? Met een kookworkshop van KEUKENvuur kom je erachter!

workshop voor personeelsverenigingen

Workshop bonbons maken

Een populaire kook workshop die altijd goed in de smaak valt is een workshop bonbons maken. Hoe leuk het ook is om een middag bonbons te maken, koken met chocola kan nog specialer! Overweeg bijvoorbeeld om een kookworkshop koken met chocolade te boeken. Jullie leren tijdens deze workshop welke chocolade bij welke gerechten passen. Spoiler: koken met chocolade hoeft helemaal niet mierzoet te zijn. Sterker nog! Met chocolade kun je alle kanten op. Ontdek het zelf en boek nu een kookworkshop koken met chocolade voor de volledige personeelsvereniging in Utrecht.

Kook workshop in Utrecht

Onze keuken staat op een centrale plek in Utrecht zodat we voor iedereen makkelijk bereikbaar zijn. Er is keuze uit talloze verschillende kookworkshops waarmee wij de hele groep voorzien van een unieke ervaring. Zit er geen kookworkshop tussen waar jij en je collega’s van gaan watertanden? Dan is het ook mogelijk om een kookworkshop op maat te creëren. Afhankelijk van jullie wensen, voorkeuren, allergieën en andere belangrijke informatie, maken wij een kookworkshop op maat die perfect aansluit op jullie wensen. Wees daarom niet bang om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Geen zin in een kookworkshop, maar wil je de personeelsvereniging verrassen met een heerlijke lunch of een borrelpakket voor bij de vrijdagmiddagborrel? Dan kun je ook bij ons terecht! Bekijk en/of bestel hier onze lunches of borrel box en verras je collega’s.

Genoeg ruimte voor de hele personeelsvereniging

De kookworkshops die wij bij KEUKENvuur organiseren zijn geschikt voor groepen tot maar liefst +/- 100 mensen. Er zijn 4 ruimtes die met elkaar in verbinding staan, zodat de hele groep betrokken wordt bij de kookworkshop. Het is dus niet alleen voor kleine personeelsverenigingen mogelijk om een kookworkshop te boeken, maar ook voor grote personeelsverenigingen binnen enorme organisaties. Jullie bereiken onze keuken eenvoudig en snel met het openbaar vervoer of met de auto. Door de centraal gelegen plek in Nederland is het voor bijna iedereen mogelijk om binnen 2 uur op onze locatie te zijn. Geen zorgen, want voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid rondom de keuken. Het is zelfs mogelijk om te vergaderen voordat de kookworkshop begint. Zo kunnen jullie zaken en plezier met elkaar combineren, zonder het pand te verlaten! Neem voor meer informatie over onze kookworkshops en de mogelijkheid voor vergaderingen contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het organiseren van een onvergetelijke kookworkshop voor de hele personeelsvereniging.

Laat een reactie achter