Workshop wild koken

Workshop wild koken volgen? Leer meer over dit bijzondere stukje vlees, de verschillende varianten en hoe u die heerlijk mals kunt houden. Er is voor velen niets zo lekker als een stukje wild, al is het belangrijk om daar in de keuken op de juiste manier mee om te gaan.

Benieuwd hoe een professionele chefkok het stukje wild perfect op smaak krijgt, mooi mals houdt en tegelijkertijd serveert met de andere delen van het gerecht? Het is een kunst, die zich gelukkig goed laat overbrengen. Tijdens deze workshop  gaan we aan de slag met heerlijk wild, uiteraard afgestemd op jullie specifieke wensen en voorkeuren. Jullie leren met wild te koken, voor een bijzondere maaltijd die tijdens het kerstdiner enorme indruk zal maken. Of gedurende de rest van het jaar, omdat het ook op die momenten heerlijk kan zijn om af en toe wild te eten.

Wild koken workshop

Tijdens de wild koken workshop vertellen we meer over dit type vlees, net als over de belangrijke kooktechnieken. Het is op die manier een workshop koken, afgestemd op het wild waar jullie allemaal van houden.

Wij zorgen voor een mals stukje wild, net als de andere belangrijke ingrediënten en ook de drankjes die erbij passen. Geniet van een goed glas rode wijn en ga voor de volledige smaakervaring, waar we bovendien graag meer over vertellen. Wild koken gaat om meer dan het stukje vlees alleen, dus wij helpen jullie een uitstekend geheel op tafel te zetten. Goed geschikt voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, waarbij wij ervoor zorgen dat jullie nergens omkijken naar hebben.

Workshop wild koken organiseren of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van u.