Workshop sushi maken

Workshop sushi maken? Kom bij ons langs in Utrecht, waar we er in de kookstudio voor zorgen dat al het belangrijke kookgerei natuurlijk beschikbaar is. Bovendien hebben we voldoende ruimte om iedereen plaats te bieden, juist als jullie komen met 10 personen of meer. We organiseren workshops voor bedrijven en bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeesten, net als voor verjaardagen en andere leuke feestjes.

Willen jullie graag aan de slag met een sushi en sashimi kookworkshop? Wij vertellen over de verse vis die we inkopen, net als over de eigenschappen waarop we letten als we de boodschappen doen. Op die manier heeft u daar de volgende keer ook nog wat aan, als u er thuis op een leuke wijze mee wilt gaan koken. Wij laten zien hoe sushi en sashimi beter tot hun recht komen.

Zelf sushi maken met professionele chef

Aan de slag met Nigiri, Futo Maki en Maki? Het zijn typische gerechten waarvan bij veel mensen het water meteen in de mond zal lopen. Dat begrijpen we heel goed, omdat we er ook zelf ontzettend van houden. We gaan er tijdens de workshop sushi maken mee aan de slag, uiteraard met de begeleiding die jullie daarbij zoeken. Hebben jullie er al eerder mee gekookt of er juist weinig ervaring mee? Geen probleem, daar houden we rekening mee in de uitleg die we geven en de manier waarop we met jullie aan de slag gaan.

Een sushi maken workshop is heel goed toegankelijk, ook als jullie daar nog geen ervaring mee hebben. We gaan samen rollen, nadat we hebben verteld over de ingrediënten en de manier waarop we daar straks mee aan de slag gaan. Het is de beste manier om de Japanse keuken echt goed te leren kennen. We organiseren de workshops voor verschillende groepen, standaard vanaf 10 personen. Samen werken we aan een heerlijke maaltijd of een geslaagde borrel, waar jullie na 2,5 uur natuurlijk samen van kunnen genieten.

Workshop sushi maken in Utrecht

Zin in een workshop sushi maken in Utrecht? Wij gaan er samen met jullie mee aan de slag, uiteraard aan de hand van jullie specifieke wensen. Eten jullie graag sushi en sashimi, maar weten jullie er eigenlijk weinig van? Geen probleem, dan leggen we de basis uit om de Japanse keuken op een bijzondere manier te ontdekken.

Gebruik bijvoorbeeld onze keuzehulp, waarmee we u graag een paar vragen stellen. We leren uw wensen graag kennen, om u daarmee op die manier beter van dienst te kunnen zijn. We doen een aanbieding op maat, afgestemd op uw voorkeuren en de manier waarop u graag aan de slag wilt met sushi tijdens de workshop.

Workshop sushi maken organiseren of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.