Zoek je een workshop bij keukenvuur na een leuk dagje uit

Ga langs bij de boer en verzamel er heerlijke gerechten, zodat je vervolgens bij Keukenvuur terecht kunt met de ingrediënten die je zelf van het land haalde.
Wij verzorgen een leuke kookworkshop waar je direct wat van opsteekt, zodat je voortaan met de meest verse ingrediënten kunt koken. Overdag ga je actief aan de slag bij de boer op het land, aan het eind van de dag zorg je er tijdens de kookworkshop bij Keukenvuur voor dat je een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten.

Dagje uit bij de boer

Organiseer een dagje bij de boer voor een leuke dag uit, bijvoorbeeld met de familie, met vrienden of wellicht met je collega’s. Leer meer over de verschillende gewassen en probeer alvast een leuke maaltijd bij elkaar te bedenken. Vraag de boer naar tips om gewassen met elkaar te combineren, of neem vooraf contact op zodat we je kunnen aangeven welke ingrediënten goed geschikt zijn om later mee te gaan koken. Op die manier kun je het dagje uit bij de boer afronden met een kookworkshop bij Keukenvuur en valt altijd uitstekend op z’n plaats.

Aan de slag in de keuken workshop bij keukenvuur na een leuk dagje uit

Jullie gaan tijdens de kookworkshop bij Keukenvuur actief aan de slag met de diverse ingrediënten die jullie overdag bij de boer hebben verzameld. Je leert meer over hoe je de ingrediënten lekker op smaak kunt brengen, hoe je deze met elkaar combineert en hoe je een heerlijke maaltijd op tafel zet. Uiteraard genieten jullie uiteindelijk samen van het resultaat van de kookworkshop, ook om nog even terug te kijken op dat leuke dagje uit bij de boer.

Lees ook

Verbeter je gezondheid en begin met goede voeding
Proost vanuit de ruimte
De kunst van het marineren

Kelantan een culinair paradijs in Maleisië

Laat een reactie achter