Een kookworkshop op maat boeken is een geweldige manier om een gezond leven te promoten en werknemers de kans te geven om hun culinaire vaardigheden te verbeteren. Het zorgt ook voor een leuke teambuilding ervaring. De kookworkshops zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf of de groep en de chef-koks zullen gerechten voorbereiden die complementair zijn aan jullie cultuur en waarden. Ze houden natuurlijk ook rekening met dieetwensen, zodat mensen met allergieën of andere beperkingen ook gerust van de workshop kunnen genieten. 

kookworkshop op maat (1)

Koken met een grote groep 

Met een kookworkshop op maat is het mogelijk om te koken met een grote groep. De kookworkshop wordt namelijk georganiseerd om de hele groep actief bij het koken te betrekken. Er zijn verschillende scenario’s te bedenken waarin het leuk is om een kookworkshop te boeken. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse familieweekend of een jubileum. Door samen te koken combineer je gezelligheid met verbinding én een lekkere maaltijd. En dat allemaal onder begeleiding van een chef-kok die jullie iets nieuws leert. Kortom: tijdens een kookworkshop op maat kan er bijna niet misgaan! 

Koken met collega’s 

Koken met collega’s is niet alleen leuk, maar kan ook heel leerzaam zijn. Tijdens de workshop zorgen wij er namelijk voor dat iedereen op een unieke manier met elkaar moet samenwerken, wat op de werkvloer weer voordelen heeft. KEUKENvuur heeft niet alleen keukens, maar ook een vergaderzaal. Het is dus mogelijk om te vergaderen voorafgaand aan een kookworkshop. Staat er bijvoorbeeld een teamvergadering met teamwork als onderwerp op de planning? Dan kan een kookworkshop na de vergadering voor snelle resultaten én gedeelde herinnerringen zorgen. In de meeste gevallen leidt dit nog lang tot mooie verhalen op de werkvloer en daarbuiten. Alle reden om zo snel mogelijk een kookworkshop op maat voor jou en je collega’s te boeken, of het idee op zijn minst op de werkvloer te bespreken! Meer lezen over de voordelen van samen koken met je collega’s? Klik hier om de voordelen van samen koken te ontdekken. 

Kookworkshop op maat boeken: stappenplan

Het boeken van een kookworkshop op maat begint met een telefoontje of mailtje naar KEUKENvuur. Zo maken wij het proces van de workshop boeken, zo eenvoudig mogelijk. 

  1. Neem contact met ons op om je idee te bespreken;
  2. Op basis hiervan kunnen wij je advies geven over hoe je aan de slag kunt met het verzamelen van informatie. Als je alle informatie hebt verzameld, dan plaats je een bestelling;
  3. De prijs van de workshop per persoon maken wij vooraf aan je bekend, zodat je niet tegen verrassingen aanloopt;
  4. Als de bestelling is geplaatst dan gaan wij aan de slag met de voorbereidingen.  
  5. Zorg dat de groep op de afgesproken dag en tijd aanwezig is en geniet! 

Rondom de keuken is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid en er is ruimte voor groepen tot maar liefst 100 personen. Zien we jou en je collega’s, vriendengroep of familieleden in Utrecht? Neem nu contact met ons op en zet de eerste stap naar het boeken van een kookworkshop op maat. 

Laat een reactie achter