Voor bedrijven

Bij Keukenvuur in Utrecht bieden we unieke kookworkshops aan voor bedrijven. Ongeacht de grootte van je groep, van een intiem gezelschap van 10 personen tot een grotere groep van 100 collega’s, elke gelegenheid is een uitdaging die wij graag aangaan. Onder professionele begeleiding van een chef-kok gaan jullie aan de slag in onze keuken, waarbij teambuilding en samenwerken centraal staan.

Samenwerken en teambuilden

In onze kookworkshops wordt teambuilding en samenwerking gestimuleerd door deelnemers in kleinere groepen te verdelen, waar ze samenwerken aan verschillende onderdelen van, bijvoorbeeld, een 3- of 4-gangen menu. Deze aanpak bevordert niet alleen de samenwerking en communicatie binnen het team, maar zorgt ook voor een heerlijke, gezamenlijk bereide maaltijd als beloning!

Of ga voor een

Thema kookworkshop

Kies een workshop uit jouw favoriete

Lokale keuken

Tijdens een gezellige ochtend, middag of avond leren jullie niet alleen heerlijke gerechten bereiden. Je leert ook nieuwe producten en ingrediënten kennen. Denk aan een workshop waarbij je Italiaanse tapas leert maken of kennis maakt met de kunst van pindasaus bereiden. Na het koken is het tijd om te genieten. Neem plaats aan een mooi gedekte tafel en laat je verrassen door een driegangendiner, geserveerd met bijpassende dranken. 

Onze kookstudio in Utrecht is niet zomaar een locatie. Het is een plek met karakter, waar je je meteen thuis voelt. Met voldoende parkeergelegenheid en een sfeervolle inrichting is het de ideale plek voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of zelfs een private dining ervaring. Heb je speciale wensen, allergieën of dieetvoorkeuren? Geen probleem! Wij verzorgen alles tot in de puntjes en houden rekening met de wensen van al onze gasten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Of wil je meer informatie over één van onze thema’s? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee en bieden zelfs de mogelijkheid voor een workshop op maat! Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren, zoals een pensioen of bruiloft, bij Keukenvuur is het allemaal mogelijk. Kom langs en ervaar het zelf! Eet smakelijk en geniet van een avond vol culinaire verrassingen.

Heb je nog vragen of ben je

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar telefoonnummer 030 7370051 of bekijk hier een overzicht van de meest gestelde vragen over onze kookworkshops.