Voor bedrijven

kookworkshop voor bedrijven

Een gezellig bedrijfsuitje waar jullie samen in ontspannen sfeer gaan koken en eten. Veel bedrijven kiezen voor onze kookworkshops, veelal als bedrijfsuitje of voor teambuilding. Een kookworkshop is hiervoor een perfecte invulling.

We leren u en uw collega’s de lekkerste gerechten te bereiden in een unieke en gezellige kookstudio in Utrecht. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en houden vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen. Rondom ons pand is veel parkeergelegenheid en kunt u volledig gratis parkeren.

U kunt al een kookworkshop volgen vanaf €47,50 p.p. (incl.btw). De kookworkshops duren 3 uur en zijn inclusief (alcoholische) consumpties. Een volledig overzicht van onze kookworkshops vindt u hier. Mocht uw favoriete kookworkshop er niet tussen staan, dan kunnen we u ook altijd een kookworkshop op maat aanbieden.


Caribische kookworkshop aanbieding

Boek nu een Caribische kookworkshop inclusief drankjes voor slechts € 55,- euro per persoon inclusief BTW. Deze workshop duurt 3 uur en is te boeken op maandag en dinsdag, vanaf minimaal 10 deelnemers. Minder dan 10 deelnemers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, advies of reserveringen. Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons op telefoonnummer 030 7370051.