Bij KEUKENvuur organiseren wij kookworkshops voor bedrijven in de provincie Utrecht. De kookworkshop voor bedrijven is geschikt voor grote groepen tot 100 personen, maar kleinere groepen zijn ook welkom! Je kunt namelijk al bij ons terecht voor een kookworkshop met een groep van 10 personen. Wil je dus met een klein team of juist de hele afdeling komen koken? Dan is dat mogelijk!

Vier behaalde resultaten en andere belangrijke mijlpalen door samen te koken onder begeleiding van een chef-kok. Onze workshops hebben een gemiddelde duur van 3 uur en kunnen zowel in de ochtend-, middag- en avonduren gegeven worden. Tijdens deze 3 uur durende workshop koken wij samen een heerlijk menu, waarna jullie hier gezamenlijk van genieten onder het genot van (alcoholische) dranken. 

tapas maken Cursus Italiaans koken Pindasaus maken met pinda

 

 

 

 

Kookworkshop voor bedrijven in een ontspannen sfeer

Zijn jullie op zoek naar een manier om ontspanning, samenwerking en plezier met elkaar te combineren? Kom langs bij KEUKENvuur voor een kookworkshop als bedrijfsuitje, voor teambuilding of voor een vergadering op locatie in combinatie met een workshop. Gaat er iemand met pensioen of gaat iemand binnen het team trouwen? Wij vertellen je graag over onze ervaringen met vergelijkbare groepen. 

Samen koken verbind en door verbinding werken mensen makkelijker en beter met elkaar samen. Hiernaast leren jullie tijdens een kookworkshop uiteraard meer over verschillende ingrediënten waar je zelf misschien niet zo snel voor kiest. Zo gaat het hele team met een gezonde dosis creativiteit en een ervaring extra naar huis! 

Koken met het hele team tijdens een kookworkshop in Utrecht

Tijdens een kookworkshop leert het team de lekkerste gerechten te bereiden in een unieke en gezellige kookstudio in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat de workshop tot in de puntjes wordt verzorgd en houden uiteraard rekening met voorkeuren, wensen en allergieën. Rondom de keuken is er bovendien gratis parkeergelegenheid.

Benieuwd naar een volledig overzicht van onze kookworkshops? Gebruik de keuzehulp en kom erachter welke kookworkshop het beste bij jullie past. Zit er niets tussen waar jullie gelukkig van worden? Dan is het ook mogelijk om een kookworkshop op maat te maken! 


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.