We organiseren kookworkshops voor bedrijven in teamverband ( ook voor grote groepen) in de provincie Utrecht. We doen dat standaard voor groepen vanaf 10 personen, waardoor u bijvoorbeeld met het bedrijf van harte welkom bent. Organiseer het voor de afdeling of voor alle medewerkers, waarbij wij ervoor zorgen dat er plaats is voor jullie allemaal.

Vier behaalde resultaten en andere belangrijke mijlpalen, door samen op een bijzondere manier te komen koken. Dat kan voor de borrel en voor het diner, standaard op basis van 3 uur. We nemen op die manier goed de tijd om samen te werken aan heerlijke gerechten, die jullie daarna natuurlijk met elkaar zullen opeten. Wij zorgen zowel tijdens de workshop als daarna voor de drankjes, waardoor jullie ook daar niet zelf aan hoeven te denken.

Kookworkshop voor bedrijven in een ontspannen sfeer

Een gezellig bedrijfsuitje waar jullie samen in ontspannen sfeer gaan koken en eten. Veel bedrijven kiezen voor onze kookworkshops, veelal als bedrijfsuitje of voor teambuilding. Een kookworkshop is hiervoor een perfecte invulling.

En gaat het om een vrijgezellenfeest of om een andere gelegenheid waarvoor jullie bij elkaar komen? We vertellen graag over de mogelijkheden en onze ervaringen met vergelijkbare groepen. Op die manier ontdekken jullie eenvoudig hoe leuk koken kan zijn en wat er mogelijk is met de verschillende bijzondere ingrediënten. We inspireren en verbinden, omdat het natuurlijk belangrijk is dat jullie goed met elkaar samenwerken.

Voor bedrijven koken met je team tijdens een kookworkshop in Utrecht

We leren u en uw collega’s de lekkerste gerechten te bereiden in een unieke en gezellige kookstudio in Utrecht. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en houden vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen. Rondom ons pand is veel parkeergelegenheid en kunt u volledig gratis parkeren.

Een volledig overzicht van onze kookworkshops vindt u in onze handige keuzehulp. Mocht uw favoriete kookworkshop er niet tussen staan, dan kunnen we u ook altijd een kookworkshop op maat aanbieden.


Mogen we jou een vrijblijvende offerte sturen?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte op maat? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051.