Als je op zoek bent naar een manier om je gezelschap van een unieke ervaring te voorzien, dan is een kok aan huis de perfecte manier om mensen te imponeren. Met een kok aan huis hoef jij je niet langer bezig te houden met de bereiding van heerlijke gerechten voor een gezellige avond. In dit artikel vertellen wij je meer over de voordelen van een kok aan huis en hoe jij een kok aan huis kunt boeken.

Een kok aan huis voor een onvergetelijke ervaring

Een kok aan huis is voor de meeste mensen geen dagelijks fenomeen en dat maakt het ook zo speciaal. Als je een kok aan huis inhuurt dan hoef je als host nergens meer over na te denken. Wij zorgen er namelijk voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. De kok aan huis zorgt voor het samenstellen van het menu, uiteraard in overeenstemming met jou. Op de avond zelf zorgen wij voor het servies, de dranken en natuurlijk het maken en serveren van het eten. Na het koken zorgen wij ervoor dat de keuken weer netjes wordt achtergelaten. Het servies nemen wij weer mee zodat je ook geen last hebt van de afwas na het diner. Het enige wat wij niet meenemen is een tafelkleed.

Met een all-inclusive pakket is het dus net alsof je een restaurant in huis haalt. Jij kunt volop van de avond genieten zonder een moment te missen. Ben je op zoek naar een chef aan huis die alleen het eten bereid? Dat kan ook! Je kunt de chef kok namelijk ook tegen een uurtarief boeken. De vraag is alleen of dit goedkoper is. Als de kok namelijk veel tijd moet besteden aan de voorbereiding en bereiding van de gerechten, dan is de kans groot dat je al dichtbij de prijs van een all-inclusive pakket komt.

Kok aan huis voor 2 personen

Wil je jouw vriend, vriendin, man of vrouw verassen met een heerlijk diner voor twee? Dan is een chef aan huis voor 2 personen de perfecte manier om een romantische avond mee te plannen. Als jij voor goed gezelschap zorgt, dan zorgen wij voor goed eten en een romantisch sfeertje. Neem nu contact met ons op om erachter te komen hoe wij samen voor een zorgeloze en gezellige avond kunnen zorgen.

Chef aan huis in Utrecht

Onze chef kok werkt vanuit Utrecht en kan door de centrale ligging door heel Nederland geboekt worden. Tijdens het kok aan huis arrangement zorgt de privé kok voor een 3-gangen marktmenu diner met kersverse ingrediënten. Dieetwensen en allergieën worden uiteraard in acht genomen zodat iedereen ongestoord van het diner kan genieten. Het chef aan huis arrangement kan geboekt worden voor een gezelschap vanaf 6 personen en de chef is 3 uur lang aanwezig om de bereiding en bediening te coördineren.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor een kok aan huis in Utrecht en omstreken? Neem contact met ons op voor meer informatie of speciale verzoeken. Heb je een specifieke datum in gedachte na het lezen van dit artikel en wil je direct een chef aan huis boeken? Klik dan hier en vul het formulier in! 

Laat een reactie achter