Nu het allemaal weer kan gaan vergaderingen op locatie ook steeds vaker door. Hebben jij en jouw collega’s bijvoorbeeld lang vanuit huis gewerkt, dan is het leuk om een keer te vergaderen op een vergaderlocatie. Op een externe vergaderlocatie is er ruimte om iedereen op een veilige afstand bij elkaar te brengen zodat de vergadering weer een keer in real life gehouden kan worden.

Vergaderen en lekker eten op een vergaderlocatie

Combineer vergaderen met koken

Stel dat je een vergadering wilt plannen om het team weer dichter bij elkaar te krijgen na de coronacrisis. Mensen hebben elkaar al lang niet gezien en nieuwe medewerkers hebben elkaar waarschijnlijk helemaal nog niet in het echt ontmoet. De kans is daarom groot dat veel mensen een ijsbreker nodig hebben om de spanning weg te nemen.

Tijdens een vergadering wil je dat iedereen zich zo prettig mogelijk voelt. Een sterk en ontspannen team komt immers met de beste ideeën. Je kunt twee dingen doen om het ijs te breken. Of je kiest voor een kennismakingsspel waar niemand echt zin in heeft, of je nodigt iedereen uit op een vergaderlocatie waar je een teamuitje met de vergadering kunt combineren.

Een team met elkaar laten koken heeft meerdere voordelen. Zo werken alle teamleden “gedwongen” samen waardoor het samenwerken niet alleen makkelijker maar ook beter gaat. Hiernaast leren teamleden elkaar op een andere manier kennen. Dit zorgt ervoor dat de band in het team sterker wordt omdat niemand buitengesloten wordt. Iedereen heeft immers de taak om bij te dragen aan het maken van een lekker gerecht.

Bedrijfsuitje en vergaderen in één avond

Door een vergadering met een kookworkshop te combineren hoef je maar één avond uit te trekken voor zowel een teamvergadering als een bedrijfsuitje. Het koken zorgt ervoor dat er een ontspannen sfeer ontstaat en na het koken kan het hele team genieten van een zelfgemaakte maaltijd. Tijdens het eten is er bijvoorbeeld ruimte voor een vergadering.

Je kunt er ook voor kiezen om de vergadering en het koken om te draaien. Je kunt dan eerst de vergadering houden en afsluiten met een ontspannende en leuke activiteit. Er zijn veel verschillende soorten kookworkshops waar je uit kunt kiezen. Zijn er bijvoorbeeld teamleden die vegetarisch zijn, dan is een vegetarische workshop leuk om te volgen. Als het team van spannende uitjes houd dan kun je kiezen voor een workshop als koken met insecten. Een kookworkshop levert leuke herinneringen en verhalen op die collega’s met elkaar delen.

Geen zin in bowlen tijdens een bedrijfsuitje? Kies voor een kookworkshop!

Bowlen, laser gamen en paintballen zijn vast en zeker al vaker geopperd als idee voor een werkuitje. In werkelijkheid zijn deze activiteiten vaak niet leuk of mogelijk voor het volledige team. Koken is laagdrempelig, omdat iedereen wel wat kennis heeft over het bereiden van een maaltijd. Hierdoor hebben mensen sneller het idee dat koken iets is wat zij kunnen. De kans is dan ook groot dat veel teamleden open staan voor een kookworkshop en je de hele groep gemakkelijk in de juiste sfeer krijgt.

Vergaderlocatie Utrecht: Keukenvuur verzorgt een kookworkshop of catering

Als je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Utrecht waar het hele team kan vergaderen en een kookworkshop kan volgen dan is Keukenvuur de juiste locatie voor jouw bedrijf. Doorbreek de traditionele denkwijze tijdens een vergadering door gebruik te maken van een externe vergaderlocatie. Het vergaderen op een andere locatie dan kantoor zorgt ervoor dat deelnemers creatiever en vrijer kunnen nadenken.

Onze studio beschikt over verschillende ruimtes. Je hoeft bij ons dus niet in de keuken te vergaderen, maar er is een ruimte beschikbaar waar het hele team om de tafel kan zitten. Er is een flip over bord beschikbaar die je kunt gebruiken tijdens de vergadering. Is er behoefte aan andere apparatuur zoals bijvoorbeeld een beamer, dan kun je deze zelf meenemen of wij kijken samen naar de mogelijkheden om apparatuur elders te huren. Zo zorgen wij ervoor dat niet alleen het koken maar ook de vergadering vlekkeloos verloopt.

Zie je het niet zitten om zelf een maaltijd te bereiden maar ben je wel geïnteresseerd in het idee om een maaltijd met een vergadering te combineren? Dan kun je ook gebruik maken van onze catering tijdens het vergaderen. De vergaderlocatie is zo ingericht dat je tijdens de vergadering geen last hebt van de kok. Hierdoor kan het team ongestoord met elkaar vergaderen voordat iedereen geniet van een heerlijke, verse maaltijd.

Ben jij benieuwd naar hoe een vergadering in combinatie met een kookworkshop of catering voor jouw bedrijf gerealiseerd kan worden? Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte voor ons vergaderarrangement aan. Wil je snel contact? Dan staan wij ook telefonisch voor je klaar! Wij kijken graag hoe wij samen met jou een effectieve en leuke avond kunnen organiseren voor het hele team. 

 

 

 

Laat een reactie achter