Vergaderen is periodiek nodig om het teamgevoel en de productiviteit op de werkvloer zo hoog mogelijk te houden. Daarom heeft KEUKENvuur een speciaal vergaderarrangement ontwikkeld, waarmee werk en plezier gecombineerd kunnen worden. Op die manier is het eenvoudiger om het team actief te betrekken bij de vergadering én krijgen jullie de kans om samen te genieten van een gezamenlijke maaltijd. Benieuwd hoe? Lees er snel meer over in dit artikel! 

Vergaderarrangement keukenvuur

Wat is een vergaderarrangement? 

Een vergaderarrangement is een arrangement, speciaal ontworpen voor teams en afdelingen die het beste uit hun creativiteit willen halen. Met een vergadering buiten de werklocatie, is het namelijk een stuk eenvoudiger om nieuwe ideeën op te doen en deze met elkaar te delen. Combineer de vergadering met een creatieve kookworkshop en de resultaten zullen je verbazen! Boek je een vergaderarrangement, dan hoef je maar één keer te reizen. De vergadering vindt namelijk plaats in hetzelfde gebouw als de activiteit. Dit is waarom andere bedrijven steeds vaker voor een vergaderarrangement met kookworkshop kiezen. 

Waarom een vergaderarrangement in Utrecht boeken? 

Er zijn verschillende redenen om een vergaderarrangement in Utrecht te boeken. Allereerst is de locatie ideaal: midden in het land en eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer én met de auto. Rondom onze keuken is er voldoende gratis parkeergelegenheid en de keuken biedt ruimte voor maar liefst 100 deelnemers. Op die manier kan het hele team meedoen met de kookworkshop! Dit zijn de grootste voordelen van een vergaderarrangement met kookworkshop in Utrecht: 

  • teamleden leren op een unieke manier met elkaar samenwerken tijdens het koken 
  • de vergadering kan vooraf en na de kookworkshop plaatsvinden
  • gratis flip-over bord beschikbaar tijdens de vergadering 
  • mogelijk om in overleg andere apparatuur te huren 
  • het kookthema kan worden afgestemd op werkzaamheden of het bedrijf 
  • samen koken stimuleert de creativiteit
  • een kookworkshop laat een blijvende indruk achter, waardoor de vergadering ook sneller wordt onthouden

 

Hoe kan ik een vergaderarrangement boeken?

Om een vergaderarrangement inclusief een kookworkshop op maat te bestellen, neem je simpelweg contact met ons op! Tijdens het eerste contactmoment vertellen wij je welke informatie wij nodig hebben om de kookworkshop én de vergadering vlekkeloos te laten verlopen. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte, zodat je vooraf goed op de hoogte bent van de mogelijkheden en kosten per persoon. 

4-uurs vergader arrangement: work & play! 

Het vergaderarrangement duurt gemiddeld 4 uur. De kookworkshop duurt gemiddeld 3 uur, waardoor er een vol uur overblijft voor de vergadering. Alhoewel de meeste mensen ervoor kiezen om een kookworkshop in de avonduren te boeken, is het ook mogelijk om in de ochtenduren of in de middag bij ons langs te komen. Op die manier is het mogelijk om het vergaderarrangement te plannen tijdens de gewone werktijden, waardoor teamleden geen vrije tijd hoeven in te leveren. Combineer je de vergadering met samen koken, dan is de kans groot dat het merendeel van de groep de vergadering niet als een verplichting ervaart, maar eerder als een leuke bezigheid. Benieuwd naar wat een vergaderarrangement voor jou en jouw team kost? Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze vergaderarrangementen inclusief een unieke kookworkshop! 

Laat een reactie achter