Valentijnsdag is het perfecte moment om je liefde en waardering voor je partner te tonen. Waarom maak je het niet extra speciaal door je eigen heerlijke bonbons te maken? Met deze Valentijnsspecial leer je hoe je met gemak je eigen zelfgemaakte bonbons maakt. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het creëren van een unieke smaakcombinatie, je leert er meer over in dit artikel!

Valentijnsspecial

Het lekkerste Valentijnscadeau maak je zelf 

Valentijnsdag is een tijd om je geliefde te laten zien hoeveel je om hem geeft. Hoewel het verleidelijk kan zijn om een cadeau in de winkel te kopen, zegt niets meer “I love you” dan iets dat met liefde is gemaakt. Je eigen Valentijnscadeau maken is een geweldige manier om die ene speciale persoon te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Met een beetje creativiteit en wat moeite kun je het perfecte cadeau maken waardoor je partner zich deze Valentijnsdag extra speciaal zal voelen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een groot feest te organiseren om je geliefde in de spotlights te zetten, maar als je het intiem en gezellig wilt houden dan raden wij aan om samen bonbons te maken! 

Bonbons maken op Valentijnsdag 

Samen koken kan een leuke en romantische activiteit zijn, en het is een geweldige manier om quality time met elkaar door te brengen. Bovendien geniet je achteraf van de heerlijke lekkernijen die je maakt. Stel dit jaar voor om samen bonbons te maken. Op die manier creëer je niet alleen heerlijke hapjes, maar ook herinneringen die een leven lang bijblijven! 

Bekijk op deze pagina een overzicht van onze recepten. Hier zitten ook heerlijke vullingen voor bonbons tussen! 

Samen een kookworkshop volgen 

Chocolade is een lastig ingrediënt en het is belangrijk om te begrijpen hoe het zich gedraagt tijdens het koken. Als je dus niet regelmatig in de keuken staat of met chocolade kookt, dan is het een goed idee om een kookworkshop te boeken.

Ben jij een chocoholic en wil je leren koken met chocolade? Doe mee met een interactieve kookworkshop waar je van de chef leert hoe je heerlijke lekkernijen maakt met chocolade! Of je nu een beginner bent of een expert in de keuken, deze workshop geeft je waardevolle tips en tricks over koken met chocolade. We zullen verschillende technieken en recepten verkennen waarmee je heerlijke gerechten kunt maken waar iedereen dol op zal zijn.

Bonbons maken onder begeleiding van een chef-kok

Altijd al chocolatier in eigen keuken willen worden? Met de hulp van onze professionele chef-kok leer je in een mum van tijd heerlijke bonbons maken. Van het met de hand dippen van truffels tot het maken van ingewikkelde ganache en crèmevullingen, je kunt je eigen unieke lekkernijen creëren. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor de lol, het maken van bonbons onder begeleiding van een chef-kok zal zeker je innerlijke artiest en zoetekauw naar boven halen!

Zo gaan wij bijvoorbeeld aan de slag met het maken van verschillende vullingen voor heerlijke bonbons die jullie thuis kunnen namaken. Heb je het koken met chocolade al redelijk onder de knie? Ga dan op Valentijnsdag aan de slag met het maken van bonbons door onze recepten te volgen. Zo weet je zeker dat Valentijnsdag dit jaar slaagt! 

Laat een reactie achter