Het is ultiem ontspannen met een thuiskok! Nu de avonden langer worden en de temperatuur omlaag gaat is het wel zo fijn als je zo min mogelijk het huis uit hoeft. Je hoeft daarentegen niet in te leveren op luxe of spontaniteit. Door een thuiskok in te huren trakteer je jouw partner, familieleden of vrienden op een ontspannen avond vol met lekkere hapjes, drankjes en gezelligheid. In dit artikel vertellen wij graag meer over hoe de thuiskok te werk gaat!

ontspannen met een thuiskok

Thuiskoks brengen voor ieder wat wils

Het begint allemaal bij het inhuren van een thuiskok. De thuiskoks van KEUKENvuur hebben een eigen specialiteit en daarom is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een chef die een heerlijke BBQ verzorgt of een thuiskok die gespecialiseerd is in het maken van sushi. Onze thuiskoks zorgen voor een onvergetelijke en smakelijke avond voor iedereen. Na het eerste contactmoment gaan wij aan de slag met het samenstellen van een menu. Dit doen wij op basis van goed overleg en er is uiteraard ruimte om allergieën, voorkeuren en dieetwensen door te geven. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en de avond hoe dan ook slaagt.

Thuiskok inhuren? KEUKENvuur! 

Op de dag zelf mag je rekenen op topservice. Onze chef is ruim van tevoren aanwezig om keukenapparatuur in jouw keuken neer te zetten. Hierdoor kan de chef zijn werk goed uitvoeren. De boodschappen worden door ons uit handen genomen en de voorbereiding en bereiding van het diner gebeuren vanuit jouw eigen keuken. Hierna wordt het diner geserveerd en na het eten nemen wij de afwas ook voor onze rekening. Op die manier kun jij de hele avond reserveren om niets anders te doen dan ontspannen met vrienden of familie! Het enige waar jij voor moet zorgen is een tafelkleed en een kaarsje. De rest nemen wij uit handen!

Een thuis chef voor een gezellige avond

Een thuis chef zorgt gegarandeerd voor een gezellige avond. Wij verzorgen zelfs het wijn- en frisarrangement, zodat je niet meer na hoeft te denken over de wijnkeuze. Je hoeft door onze service dus helemaal niet meer de deur uit om van een fijn diner te genieten. De thuiskoks zijn beschikbaar voor een gezelschap van 6 personen en is zo’n 3 uur aanwezig voor de bereiding en bediening van het diner.

De prijs, daar hoef je het ook niet voor te laten. De thuischef komt al langs voor slechs €65,- per persoon, exclusief BTW en de reisvergoeding. Je bent dus niet veel meer kwijt dan wanneer je een avond uit eten gaat. Het aantal gangen is bespreekbaar en samen zorgen wij ervoor dat het diner naar volledige tevredenheid verloopt. Benieuwd naar wat anderen over onze thuiskoks zeggen? Lees hier meer over hun ervaringen met KEUKENvuur! Heb je genoeg informatie en wil je direct een thuis kok boeken? Neem nu contact met ons op en huur vandaag een thuiskok in die voor een onvergetelijke avond zorgt. Zo zorgen wij er samen voor dat de laatste maand van het jaar er één word om te herinneren.

Laat een reactie achter