Thuis koken als een sterrenchef is binnen handbereik voor iedereen, maar voordat je aan de slag gaat met ingewikkelde technieken is het eerst belangrijk om de basis onder controle te hebben. Heb je de basis onder controle en sta jij dagelijks zelfverzekerd in de keuken? Dan is het tijd om je kookvaardigheden naar een niveau hoger te tillen. Hoe? Door een kookworkshop bij KEUKENvuur te boeken! Tijdens de 3 uur durende kookworkshop ga je samen met een chef aan de slag om te experimenteren met verse kruiden, oliën en ingrediënten. Dit is hoe je thuis kunt leren om te koken als een chef. 

thuis koken als een sterrenchef (1)

Thuis koken als sterrenchef 

De reden waarom we graag naar een restaurant gaan, is omdat we er niets voor hoeven te doen. We komen opdagen, gaan zitten en krijgen een heerlijke maaltijd voorgeschoteld die door iemand anders is bereid én niemand hoeft daarna nog op te ruimen. Wil je dezelfde gerechten in de thuiskeuken bereiden, dan is een goede voorbereiding het halve werk. Om de voorbereiding sluitend te maken denk je na over twee punten: jouw eigen ervaring met koken en de tijd die je nodig hebt om de maaltijd te bereiden en de boodschappen te doen. Maak een menu en zet alles op papier om zeker te weten dat je niets in huis vergeet te halen. Dit zijn de vragen die je kunt gebruiken bij het plannen van een sterrenchef diner: 

  • welke gerechten ga ik op tafel zetten? 
  • welke ingrediënten heb ik nodig om de gerechten te bereiden? 
  • heb ik speciale apparaten nodig om de gerechten te maken? 
  • moet ik rekening houden met allergieën of overgevoeligheden?
  • hoe maak ik de gerechten op? 
  • hoe wil ik de tafel opmaken?

 

Sterrenchef inhuren 

Wil je niet zelf aan de slag, maar ben je op zoek naar een manier om toch van een sterrendiner te genieten in je eigen huis? Huur dan een sterrenchef in die samen met de staf bij jou langskomt om een menu te bereiden. Op die manier hoef jij helemaal nergens over na te denken, maar haal je een restaurant naar je eigen keuken en eetruimte! Toch liever zelf aan de slag, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen met koken op een hoger niveau? Boek dan een kookworkshop bij KEUKENvuur. 

Koken met de chef 

Met een kookworkshop bij KEUKENvuur leer je in slechts 3 tot 4 uur hoe je een 3- of 4 gangen menu bereid. Geef bij de boeking aan dat je wilt koken op een hoog niveau en wij zorgen ervoor dat je aan de slag gaat met het voorbereiden en bereiden van verrassende gerechten. Gerechten waar je zelf misschien niet aan denkt, waardoor je niet alleen je kookvaardigheden verbeterd, maar ook werkt met hele nieuwe ingrediënten. Kortom: een kookworkshop bij KEUKENvuur staat garant voor een unieke ervaring waar jij, je vrienden en familieleden écht iets aan hebben! Ben jij benieuwd hoe onze 3 of 4 gangen kookworkshop jou kan helpen met leren koken als een echte sterrenchef? Neem nu contact met ons op voor meer informatie of boek de kookworkshop direct!  

Laat een reactie achter