Thuis eten op topniveau zonder dat je een hele dag in de keuken hoeft te staan? Met KEUKENvuur is alles mogelijk. Spoiler: je hoeft niet eens meer na te denken over de afwas met deze oplossing! In dit artikel vertellen wij je alles wat je moet weten over het inhuren van een thuischef die vanuit jouw keuken de lekkerste gerechten bereid.

Thuis eten op topniveau

Hoeveel kost het om een thuischef in te huren? 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen is de eerste vraag natuurlijk: hoeveel kost het om een thuischef in te huren? Je mag bij ons rekenen op een duidelijke prijs van €65,- per persoon exclusief btw en de reisvergoeding. Voor dit bedrag komt er een privé chef met evt bediening langs. De chef neemt al het werk uit handen.

Het menu word samengesteld, de boodschappen worden gedaan, de bereiding en voorbereiding gebeurd in jouw eigen keuken en na afloop word alles weer meegenomen. Zo hoef je ook niet meer aan de afwas te denken en kun je ongestoord van het gezelschap en het diner genieten. Tot slot zorgt de bediening voor het serveren van de gerechten en het bijvullen van de wijnglazen. Kortom: ongestoord genieten!

Welke gerechten kunnen er bereid worden? 

Als je naar onze kookworkshops kijkt dan zal het vast opvallen dat wij kennis hebben van diverse culinaire hoogstandjes uit verschillende keukens. Het is aan jou om te bepalen welke keuken je het meest aantrekt. Door goed met elkaar te overleggen stellen wij een menu samen waar het hele gezelschap van kan genieten.

Om je vast een voorproefje te geven: onze chefs zijn gespecialiseerd in lokale keukens en diverse thema’s. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een menu samen te stellen waarbij koken met chocolade centraal staat. Je kunt ook voor een vegetarisch of veganistisch diner bij ons terecht. Ben je gek op Italiaans eten of wil je het hele gezin verassen met Hollandse Pot van een echte chef? Dan ben je bij KEUKENvuur aan het juiste adres.

Uit hoeveel gangen bestaat een diner?

De meeste diners bestaan uit drie of vier gangen, maar het is mogelijk om een diner met meer gangen te bereiden. Er is een hoop mogelijk bij KEUKENvuur. Laat je fantasie dan ook gerust de vrije loop. Wij informeren je graag over wat er wel en wat er niet mogelijk is tijdens een privé diner aan huis.

Hoe boek ik een thuischef?

Door simpelweg contact met ons op te nemen! Vul het formulier in en geef eventuele voorkeuren, vragen, allergieën en andere belangrijke dingen vast toe aan je bericht. Zo kunnen wij je sneller helpen. Je kunt ook meer informatie over onze thuis chefs krijgen door de referenties van onze koks aan huis te lezen. Dus ben je toe aan quality-time met je gezin, of wil je vrienden uitnodigen voor een bijzonder diner aan huis? Of is het misschien iemands’ verjaardag of vieren je ouders, vrienden of opa en oma binnenkort een speciaal jubileum? Dan is een kok aan huis de perfecte oplossing voor een bijzondere, zorgeloze en smakelijke avond voor het hele gezelschap.

 

 

Laat een reactie achter