Thema Workshops

De thema workshops bij Keukenvuur zijn een fenomeen in Utrecht en omgeving. We zijn dol op nieuwe uitdagingen en delen die passie graag met jou. Ontdek de smaken van verschillende gerechten, zoals die met chocolade, bier, BBQ, insecten of whisky. Heb je specifieke dieetwensen? Overweeg dan een workshop  ‘koken als medicijn‘ of ‘koken zonder zout‘. Welk thema je ook kiest, bij KEUKENvuur is het altijd een unieke ervaring.

Kom je met minimaal 10 personen koken bij KEUKENvuur, dan kunnen wij kookworkshops aanbieden vanaf slechts € 52,50,- per persoon (exclusief de BTW). Dit bedrag is inclusief drankjes en natuurlijk de ingrediënten waar jullie mee gaan koken. Wil je een thema kookworkshop volgen met minder dan 10 personen? Dan is er nog geen man overboord! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en laat je inspireren door onze ervaring en ideeën. 

 

Van koken met bier tot koken met insecten!

Thema Kookworkshops

Bekijk de thema workshops die we deze maand organiseren en boek meteen jouw plek. Als je niet ziet wat je voor ogen hebt, pak dan de telefoon en overleg met ons. Laat je leiden door de smaken die onze chef heeft samengesteld en verdiep je in de wereld van unieke thema kookworkshops.  Of je nu zin hebt in een avond vol zoetigheid, een hartig hoofdgerecht of een verrassend dessert, in onze kookstudio bereid je heerlijke gerechten in een gezellige sfeer. Je leert er met de beste producten werken en na de workshops neem je de nieuwe recepturen mee naar huis. Maar niet voordat jullie hebben genoten van een heerlijke, zelf samengestelde maaltijd.

 

Heb je nog vragen of ben je

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar telefoonnummer 030 7370051 of bekijk hier een overzicht van de meest gestelde vragen over onze kookworkshops.