Thaise recepten zijn divers en daarom zit er altijd wel iets tussen wat iedereen lekker vind. Van heerlijke curry’s tot sappige satés met authentieke Thaise satésaus. En wat is er nu leuker dan Thaise recepten leren maken met het hele team, zodat jullie in de tweede helft van het jaar nog dagelijks kunnen nagenieten van een unieke ervaring. Dat zorgt niet alleen voor gezelligheid op de werkvloer, maar zorgt ook voor positieve veranderingen op andere vlakken. (Tip: stuur dit artikel door naar je collega’s en lees hem samen)

Thaise recepten (1)

Thaise recepten leren maken van de chef 

Laten we beginnen met uitleggen hoe jullie meer gezelligheid op de vloer gaan creëren door Thaise recepten te maken. Bij KEUKENvuur in Utrecht bieden wij allerlei kookworkshops aan, en één van de meest geliefde workshops op dit moment is de Thaise kookworkshop. De kookworkshop kost slechts € 70 per persoon, duurt 3 uur en is inclusief (alcoholische) drankjes. Kom je met de hele afdeling bij ons langs? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Thaise keuken is geïnspireerd door ingrediënten als limoen, knoflook, koriander en pepers. Dit zijn de basis ingrediënten waar wij mee werken tijdens de Thaise kookworkshop. 

Tijdens de workshop proeven jullie de gerechten, zodat je nooit met een lege maag aan het werk bent. Tussendoor vertelt de chef meer over de ingrediënten waar jullie mee werken en is er natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen. Een kookworkshop met het team is niet alleen leerzaam, maar vooral heel gezellig. Zijn alle gerechten gemaakt, dan genieten jullie samen van een zelf bereid diner.

Tip: boek een kookworkshop in de middaguren, zodat jullie na de workshop kunnen borrelen in de binnenstad van Utrecht

Originele Thaise recepten leren maken met het hele team

Pad See Ew, Massaman curry, Som Tam en Mango sticky rice: allemaal originele Thaise gerechten die jullie kunnen leren maken tijdens onze kookworkshop. Samen met je collega’s koken klinkt misschien als iets waar je niet snel aan denkt, maar het heeft voordelen om samen te koken! Wist je bijvoorbeeld dat samen koken er automatisch voor zorgt dat je makkelijker met elkaar communiceert? Omdat je gefocust bent op een taak die je volledige aandacht nodig heeft, heb je simpelweg geen tijd om na te denken over hoe je overkomt op je collega. Dit zorgt ervoor dat je natuurlijker met elkaar praat, omdat je anders het risico loopt dat je een vinger verliest of je hand verbrand. 

Hiernaast kan samen koken een positief effect hebben op je zakelijke én privéleven. Door te koken wordt je namelijk automatisch gestimuleerd om gemotiveerd te blijven, omdat het beloningssysteem in onze hersenen word getriggerd. We ruiken, zien en voelen het eten, en we weten dat we iets lekkers krijgen als de taak is afgerond. Omdat het gevoel dat dit opwekt lichtelijk verslavend werkt, zul je in het dagelijks leven ook gemotiveerd blijven om taken af te ronden. Vergelijk het met naar de sportschool gaan. In het begin zie je er tegenop, maar op den duur kun je niet meer zonder. Zo werkt het ook met regelmatig koken en die regelmaat houdt je eenvoudiger vast door samen te koken! 

Benieuwd naar welke voordelen samen koken nog meer heeft? Lees verder in “Samen koken is gezond“.  

Thaise recepten

Een op maat gemaakte kookworkshop boeken als teamuitje

Zijn jullie met een groot team, dan is de kans net zo groot dat jullie het niet eens worden over welke kookworkshop er gekozen moet worden. Er is namelijk veel keus, maar geen zorgen. Bij KEUKENvuur organiseren wij regelmatig op maat gemaakte kookworkshops voor bedrijven vanuit het hele land en daarbuiten. Hierdoor hebben wij ervaring op mogen doen met het organiseren van kookworkshops voor allerlei bedrijven, van groot naar klein. Onze chefs zijn creatief en kunnen op maat gemaakte workshops ontwikkelen die een knipoog naar de branche geven. Benieuwd hoe wij dat doen? Laat ons weten waar jullie werken en wat jullie op het werk doen en dan bedenken wij een uniek thema, speciaal voor jullie als team ontworpen. 

Groot team? Geen probleem!  

Bij KEUKENvuur is er ruimte voor maar liefst 100 personen. Bestaat het team uit een volle afdeling, dan is er dus óók ruimte voor jullie. De keuken bevindt zich in Utrecht en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Komen jullie met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. Hadden we al gezegd dat de prijs inclusief btw is? Dat betekent dat de meeste bedrijven de kosten van het bedrijfsuitje kunnen aftrekken. Alle reden om meteen de eerste stap te zetten en een vrijblijvende offerte op te vragen, toch? 

Teamuitje in Utrecht

Bij KEUKENvuur ben je niet gebonden aan een vaste tijd waarop de kookworkshop wordt georganiseerd. In plaats daarvan overleggen wij met jullie welk tijdstip het beste uit komt. Het is mogelijk om in de ochtenduren, middag of avond langs te komen. De meeste workshops duren 3 uur en niet langer dan 4 uur en voor onze zakelijke gasten zijn er aanvullende mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een vergaderarrangement. Binnen dit arrangement kunnen jullie gebruikmaken van een vergaderruimte in het gebouw, waarna jullie aan de slag gaan met het bereiden van lekkere gerechten. Op die manier krijgen jullie de kans om het werken te combineren met een leuke bezigheid, zonder het pand te verlaten. 

Hebben jullie nog geen idee of jullie voor een Thaise kookworkshop of een andere kookworkshop kiezen? Rechts bovenaan deze pagina vinden jullie onze keuzehulp. Door deze in te vullen ontdek je alle kookworkshops die wij aanbieden. Hieruit kun je een keuze maken. Kom je er niet uit of worden jij en je collega’s het niet eens? Dan helpen wij jullie graag met de knoop doorhakken. Het is natuurlijk ook mogelijk om vaker bij ons terug te komen, dus als jullie nu voor de Thaise kookworkshop kiezen dan gaan we de volgende keer aan de slag met iets anders. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Benieuwd naar meer informatie over ons, onze kookworkshops, ervaringen van klanten en meer? Bekijk de rest van onze website of lees verder in ons blog!  

Laat een reactie achter