Workshop tapas maken

Zin in een workshop tapas maken? Het is de beste manier om de Spaanse tapas echt goed te leren kennen en daar samen van te genieten. Uiteraard organiseren we een kookworkshop waarbij we heel toegankelijk zijn, of er juist voor zorgen dat jullie de kookskills verder kunnen verbeteren. Onder begeleiding van een professionele chef zorgen we ervoor dat jullie hier op een leuke manier mee aan de slag kunnen.

We serveren de Spaanse tapas die jullie samen maken in typische en authentieke schalen uit Spanje. Op die manier zouden zelfs de Spanjaarden er trots op zijn, iets dat we regelmatig horen van klanten als compliment. Wij doen vooraf de boodschappen en bereiden alvast een aantal dingen voor. Daardoor kunnen jullie er meteen mee aan de slag, door samen te werken aan de verschillende heerlijke gerechten.

Zelf heerlijke tapas maken

We helpen jullie om zelf heerlijke tapas te maken, uiteraard op basis van de 100% verse ingrediënten die we daarvoor inkopen. Wij doen de boodschappen alvast, en vertellen u graag meer over de eigenschappen waar we op letten. Wilt u zelf bijvoorbeeld verse vis kopen of zoekt u naar andere ingrediënten om mee te gaan koken? Door goed te letten op een aantal belangrijke eigenschappen wordt het een stuk gemakkelijker om de hoge kwaliteit daarvan te garanderen.

Tijdens de workshop zelf geven we natuurlijk tips om de verschillende kooktechnieken goed toe te passen. We helpen u de puntjes op de ‘i’ te zetten in de keuken of zorgen ervoor dat u de basis goed onder de knie krijgt. We vertellen u over de bereiding en over de tapas waar we samen aan werken.

Tijdens deze workshop werken jullie aan 10 tot 11 tapas, waarmee we zorgen voor een volledige maaltijd voor iedereen. En willen jullie liever een gezellige borrel organiseren? Ook dan kunnen we jullie daarmee goed van dienst zijn. We verzorgen de ingrediënten voor de workshop, net als de lekkere wijntjes en andere drankjes die jullie daarbij willen gebruiken. Op die manier werken jullie samen aan heerlijke tapas, zoals jullie die niet vaak gegeten hebben.

Tapas maken workshop

Een tapas maken workshop organiseren en op zoek naar het typische Spaanse gevoel? Wij zorgen er zowel met de ingrediënten, de schalen waarin we het presenteren als de fijne ontspannen sfeer voor dat jullie daar volledig van kunnen genieten. Het is de leukste manier om zelf tapas te maken, ook als jullie de keuken nog niet zo goed kennen en daarmee graag een keer willen kennismaken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een kookworkshop met tapas of wilt u meer weten over hoe dat in z’n werk gaat? We hebben een handige keuzehulp ontwikkeld, waarmee we u graag een paar vragen stellen. Aan de hand daarvan komen we graag meer te weten over uw voorkeuren en waar u naar op zoek bent, om u daar vervolgens goed mee van dienst te zijn. We doen een aanbieding op maat, voor een geslaagde workshop om zelf tapas te maken.

Workshop tapas maken organiseren of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.