Tapas maken en daar zelf op een leuke manier mee aan de slag? Je gaat warme tapas maken tijdens de workshop, bij ons in de studio in Utrecht. We hebben daar natuurlijk de beschikking over al het belangrijke kookgerei, net als voldoende ruimte om met elkaar aan de slag te gaan. We zorgen voor de professionele begeleiding door een ervaren chef, die zich natuurlijk moeiteloos aanpast aan het niveau waarop jullie graag willen koken. Gaan jullie voor het eerst aan de slag met tapas of hebben jullie daar al vaker mee gekookt? Wij zorgen ervoor dat jullie samen 10 tot 11 heerlijke gerechten op tafel kunnen zetten.

Zin in een kookworkshop tapas maken in Utrecht? Wij doen alvast de boodschappen en kunnen jullie daar bovendien meer over vertellen. Zijn jullie bijvoorbeeld benieuwd naar de eigenschappen van de verse vis en andere ingrediënten waar we op letten als we die voor jullie inkopen? We leggen het graag uit, zodat jullie ook de volgende keer op een heerlijke manier aan de slag kunnen met de warme tapas en andere gerechten waar we aan werken.

Tapas maken in Utrecht

Zin om tapas te maken in Utrecht? We koken natuurlijk met verse ingrediënten en bereiden zowel de warme als de koude gerechten. We zorgen er op die manier voor dat jullie op een leuke manier met elkaar kunnen koken, waarbij wij al het kookgerei aanbieden. Bovendien zorgen we voor typische Spaanse schalen, om het authentieke Spaanse gevoel te creëren. Reis met ons mee naar Andalusië, waarmee we ervoor zorgen dat het een culinaire beleving zal worden.

We organiseren de workshops tapas maken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Gaat het om een bedrijfsuitje of om een vrijgezellenfeest? Het zijn leuke gelegenheden, net als een verjaardag of een andere bijzondere viering. Natuurlijk kunnen we extra aandacht geven aan de jarige of de vrijgezel, of zorgen we er tijdens het bedrijfsuitje voor dat we meer nadruk leggen op het samenwerken van de verschillende teamleden.

Warme tapas maken

Heerlijke warme tapas maken en benieuwd hoe we daar tijdens een workshop mee aan de slag gaan? Wij vertellen jullie graag meer over de typische Spaanse gerechten, net als over de verse ingrediënten waar zij zelf het liefst mee koken. Op die manier reizen jullie met ons af naar Andalusië en de rest van Spanje, waar de tapas bijna dagelijks op het menu staan.

Benieuwd wat we kunnen organiseren en hoe de workshop tapas maken voor jullie een goed idee is? Gebruik onze keuzehulp, dan leggen we graag uit op welke manier we dit voor jullie kunnen verzorgen. We stellen jullie een paar vragen, aan de hand waarvan we zorgen voor een workshop op maat. Daarbij houden we natuurlijk graag rekening met jullie wensen.

Tapas maken in Utrecht of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.