Periodiek kiezen wij een workshop die goed bij het seizoen past en bieden wij deze workshop aan met een flinke korting. Deze maand hebben wij gekozen voor een tapas kookworkshop special, waarin jij en je vrienden/familieleden samen aan de slag gaan met het maken van de lekkerste tapa’s. Door deze workshop te volgen kun je je vrienden deze zomer verrassen met heerlijke tapa’s in plaats van een gezamenlijke BBQ. Doe jij ook mee? 

tapas kookworkshop special

Tapas kookworkshop

Een tapas kookworkshop brengt je naar Andalusië. Je gaat aan de slag met kakelverse, Spaanse ingrediënten en maakt kennis met nieuwe gerechtjes. We gaan ook aan de slag met het bereiden van bekende tapa’s, zodat de tapa’s workshop voor iedereen toegankelijk is. Of je nu dagelijks in de keuken staat en een echte thuischef bent of niet! De chef-kok blijft tijdens de workshop naast jullie staan om jullie te ondersteunen tijdens het koken. Hij vertelt tijdens de workshop ook meer over de manier waarop de ingrediënten bewaard kunnen worden en waar je de ingrediënten haalt om thuis aan de slag te gaan met het maken van tapa’s. 

Tip: zin in een goede kookworkshop tapas? Nodig je vrienden en familieleden uit voor een gezamenlijke ervaring in onze keuken! 

Kookworkshop met 10 personen 

Kookworkshops zijn leuker als je ze volgt met een grote groep. Goed nieuws, want bij KEUKENvuur is er ruimte voor maar liefst 100 mensen. Je kunt dus gerust met de hele familie langskomen voor een tapas kookworkshop! Je kunt natuurlijk ook langskomen met een kleinere groep. Wil je bijvoorbeeld een kookworkshop met 6 personen, 8 personen of 10 personen volgen, dan is dat ook mogelijk. Je kunt de workshop zowel in de ochtend, middag als avond volgen. Voor of na de workshop heb je dus nog genoeg tijd om door de stad van Utrecht te struinen of een drankje te doen op een terras. 

Tapas kookworkshop met korting  

KEUKENvuur doet er alles aan om deze dure tijd wat minder zwaar te maken. Daarom geven wij regelmatig kortingen op onze kookworkshops. Op die manier is het makkelijker om een leuke dag te plannen én op je portemonnee te letten. Kies je voor een kookworkshop bij KEUKENvuur, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij zorgen voor de voorbereiding, hebben alles in huis om lekkere gerechten te maken én bieden gratis parkeergelegenheid rondom de keuken. Kom je liever met het openbaar vervoer, dan kun je vanaf Utrecht Centraal de bus nemen naar de keuken. 

Onze tapas maken wij altijd met 100% verse ingrediënten die wij inkopen en van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Op die manier proeven jullie het echte Spanje onder begeleiding van een professionele chef-kok. Wij vertellen tijdens de workshop meer over de ingrediënten en over de manier waarop je die het best kunt bereiden. Tijdens de workshop zijn we beschikbaar voor vragen en bieden we de begeleiding die jij nodig hebt. Sta je regelmatig achter het fornuis, dan kun je voor een groot gedeelte zelfstandig aan de slag. Heb je de basis van het koken nog niet onder de knie? Dan leert onze chef je stap voor stap hoe je veilig en op de juiste manier met ingrediënten omgaat. Benieuwd naar deze unieke ervaring? Boek nu een tapas workshop met korting in Utrecht

Laat een reactie achter