Een sushi workshop organiseren? Het is de leukste manier om hier zelf mee aan de slag te gaan. Een gerecht waar we allemaal van houden, maar niet allemaal even veel van weten. Werkte u er al eerder mee of gaat u de sushi voor de eerste keer rollen? We passen ons moeiteloos aan het niveau aan, onder begeleiding van een professionele chef. Bovendien vertellen we u graag meer over de verse vis en andere ingrediënten, met handige tips om die de volgende keer ook zelf in te kunnen kopen.

Benieuwd wat er tijdens een workshop sushi in Utrecht allemaal aan bod komt? Wij zorgen ervoor dat we er samen mee aan de slag gaan, vanuit uitleg over de verse ingrediënten tot aan het rollen en het uiteindelijke opmaken van het bord voor een geslaagd gerecht.

Sushi maken: leer het van een professionele kok

Sushi maken is een kunst, maar gelukkig wel een kunst die jullie uitstekend kunnen leren. We zorgen er met onze professionele chef voor dat jullie in 2,5 uur veel leren over de Japanse keuken. Jullie gaan aan de slag met sushi en sashimi, net als met Nigiri, Futo Maki en Maki. Zijn dat termen waarvan jullie het water al in de mond loopt? Dan zorgen wij ervoor dat jullie daarmee aan de slag gaan, om de keuken op een heel bijzondere manier te leren kennen.

We organiseren onze workshops in Utrecht, bij ons in de kookstudio. Daar hebben we de beschikking over al het belangrijke kookgerei. Bovendien is er voldoende ruimte voor groepen van 10 personen of meer. We organiseren er workshops voor vrijgezellenfeesten, voor verjaardagen en voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. Op die manier gaan jullie sushi leren maken, onder begeleiding van een chef die goed meekijkt naar wat jullie al kunnen en wat de volgende stap is om de keuken beter te leren kennen.

Workshop sushi in Utrecht

Zin gekregen in een workshop sushi in Utrecht? Tijdens de workshop sushi maken leggen we uit over de verse vis en de andere ingrediënten die we voor jullie hebben ingekocht. We vertellen meer over de manier waarop we daarmee aan de slag gaan en hoe jullie als een echte chef werken aan de verschillende bijzondere gerechten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een sushi workshop in Utrecht en de manier waarop we jullie daarmee van dienst kunnen zijn? Aan de hand van onze keuzehulp kunnen we jullie een aanbieding op maat doen. Dat betekent dat we aangeven wat de mogelijkheden zijn of dat we inspireren met een paar leuke ideeën, zodat jullie de verschillende opties met elkaar kunnen vergelijken.

Sushi workshop organiseren of heeft u andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 73 700 51, stuur een e-mail naar info@keukenvuur.nl of gebruik het online contactformulier.

We horen graag van u.