Streetfood kookworkshops

STREETFOOD KOOKWORKSHOPS

Onze streetfood kookworkshops zijn erg populair. Wilt u bijvoorbeeld een aangeklede borrel verzorgen met lekkernijen uit het warme Spanje, een bijzondere kookworkshop gericht op het subtiele Oosten of met lekkere hapjes uit heel de wereld?
Maak dan gebruik van de streetfood kookworkshops van Keukenvuur, waarin u zelf leert om fijne gerechtjes op tafel te zetten.

U boekt al een streetfood workshop vanaf €47,50 (Sushi & Sashimi) p.p. inclusief gratis consumpties. Hieronder vindt u onze streetfood kookworkshops.
Voor meer informatie klikt u op de betreffende workshop. We kunnen u natuurlijk ook volledig op maat van dienst zijn, bijvoorbeeld met specifieke Marokkaanse of Mexicaanse gerechten. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

BORREL KOOKWORKSHOP OP ELKE LOCATIE

Een borrel kookworkshop bij Keukenvuur duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur en kan plaatsvinden in onze kookstudio in Utrecht, of op iedere andere gewenste locatie. We organiseren de borrel kookworkshops voor groepen van 10 personen of meer, zowel particulier als zakelijk.

Een basis-kookworkshop voor de borrel kost €52,50 per persoon inclusief de drankjes en de BTW. Wilt u een van onze andere kookworkshops boeken? Kijk dan hier voor de tarieven van de kookworkshops. We kunnen u al vanaf €35 per persoon van dienst zijn.

Wilt u wel graag een kookworkshop organiseren, maar voor minder dan 10 deelnemers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk workshop

TAPAS KOOKWORKSHOP

U kunt bijvoorbeeld een tapas borrel kookworkshop organiseren, waarin we gebruik maken van de bekende (en minder bekende) gerechten uit Andalusie tot aan het Baskenland. We bereiden de tapas met veel liefde en respect voor de regionale keuken, terwijl u daarnaast kunt variëren met tapas die zelfs in de winter het hart verwarmen. Gezamenlijk maakt u 10 a 11 heerlijke tapasgerechten die na bereiding gepresenteerd zullen worden in authentieke Spaanse schalen. Uiteraard vormen deze gerechten een complete maaltijd.

Bekijk workshop

SUSHI & SASHIMI KOOKWORKSHOP

Nigiri, Futo Maki en Maki; zijn dat de termen waar het water u bij in de mond loopt? Na de borrel workshop sushi & sashimi heeft de Japanse keuken geen geheimen meer voor u, u kunt de sushi & sashimi vervolgens uitstekend zelf rollen. Bovendien leggen we tijdens de sushi kookworkshop meer uit over verse vis en waar u op dient te letten bij het kopen hiervan.

Bekijk workshop

STREETFOOD KOOKWORKSHOP

Kent u de klassiekers uit het streetfood, of wilt u daar graag kennis mee maken tijdens een streetfood kookworkshop? We bereiden een aantal klassiekers uit verschillende wereldsteden, zoals een Thaise rundvleessalade, een sesamgarnalen-toast en de bekende springrolls. Organiseert u een feestje thuis of op de zaak? Dan vormt de kookworkshop met streetfood een uitstekende keuze.

Bekijk workshop

DIM SUM KOOKWORKSHOP

Gek op Dim Sum, of benieuwd naar de letterlijke vertaling? Het betekent ‘punthartjes’, ‘hartgenoegens’ of ‘hartverwarmers’, drie benamingen voor dit zalige gerecht. Tijdens de kookworkshop Dim Sum gaan we samen aan de slag met kleine hapjes, die samen voor een fijne maaltijd zorgen.

Bekijk workshop

Meest gestelde vragen

Klik hier voor Prijzen & Voorwaarden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar telefoonnummer 030 7370051.