Wil jij een restaurant in eigen huiskamer realiseren? Zonder dat je het komende jaar wekelijks op kookles hoeft? Met een thuischef haal je de kwaliteit van een toprestaurant naar je eigen huiskamer. De privé chef verzorgt alles. Van de boodschappen tot de afwas. Hierdoor kun jij ongestoord van je gezelschap en het diner genieten!

restaurant in eigen huiskamer

Chef Special: een privé chef in je eigen keuken

Met een privé chef in je eigen keuken zorg je gegarandeerd voor een goede indruk op het hele gezelschap. Stel je eens voor hoe de kinderen het vinden om een echte chef met koksmuts en al in hun eigen keuken aan het werk te zien! Als dat de kleine chefs onder ons niet inspireert dan weten wij het ook niet meer.

Er zijn verschillende redenen waarom je een privé chef kunt inhuren. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, verjaardag of een andere speciale gelegenheid zoals de feestdagen! Sluit het jaar af met een onvergetelijke ervaring door een privé chef in te huren of verras een speciaal familielid met een privé diner.

Een afspraakje met de chef 

Voordat de chef aan de slag gaat met de voorbereiding voor het diner, heb je eerst een afspraakje met de chef. Tijdens een telefonische date worden alle belangrijke vragen doorgenomen. Hoe ziet een perfecte avond er voor jullie uit? Welke gerechten hebben de voorkeur en zorgen wij voor de wijn of kiezen jullie liever zelf?

Wij zorgen ervoor dat de avond volledig naar wens verloopt en nemen daarom zoveel mogelijk uit handen. Hiernaast doen wij de boodschappen en zorgen ervoor dat de gerechten live worden bereid vanuit jouw eigen keuken. Wij zorgen ook voor het serveren van de gangen en zorgen ervoor dat het gezelschap niet zonder drankje zit zolang wij er zijn. Ons team is 3 uur lang aanwezig om ervoor te zorgen dat het diner vlekkeloos verloopt. Na afloop nemen wij de afwas weer mee en zorgen wij ervoor dat alles netjes word achtergelaten. Je zult aan je huis niet merken dat we er zijn geweest!

Thuis chef inhuren doe je bij KEUKENvuur

Een professionele thuis chef inhuren doe je bij KEUKENvuur in Utrecht. Onze chef werkt vanuit onze standplaats in Utrecht en kan vanuit de standplaats snel naar alle uithoeken van Nederland. Er worden altijd dagverse ingrediënten gebruikt en ons team houd rekening met specifieke wensen.

Je kunt al gebruik maken van de luxe van onze privé kok voor slechts €65,- per persoon (excl. reisvergoeding en btw). Je bent dus niet veel meer kwijt dan wanneer je uit eten gaat en een 3-gangen menu besteld. Het verschil is dat je met onze thuis chef kunt genieten van een topdiner vanuit het comfort van je eigen woning. Zo haal je de luxe en sfeer van een restaurant in huis, zonder dat hier veel planwerk aan vooraf gaat. Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat je fantasie de vrije loop en wij geven aan wat wel en wat niet mogelijk is! Zo zorgen wij samen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

 

Laat een reactie achter