Voorgerechten

Clafoutis van petit duroval en basilicum

Clafoutis van petit duroval en basilicum

Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum Verwarm de oven voor op 175 graden.Vet een quiche vorm  in met boter.Klop  in een kom  de eieren samen met de melk los.Klop de bloem door het  eimengsel en voeg de zout en peper toe.Schenk de helft van het beslag…

Creme brulee van geitenkaas

Creme brulee van geitenkaas

Zo maak je creme brulee van geitenkaas Doe de room, melk, eidooiers, geitenkaas en zout in een keukenmachine en draai dit tot een gladde massa.Vul hier de vormpjes mee en dek ze af met plastic.Stoom de vormpjes in 25 minuten op 72C gaar.Haal de vormpjes uit de steamer en laat ze afkoelen in de koeling.Voor serveren bestrooien met suiker en…

Aspergesoep maken recept creme de asperge

Aspergesoep maken recept creme de asperge

Recept voor het maken van verse aspergesoep zonder pakje Schil de asperges met een dunschiller en doe alle schillen in een kookpan. Vul de pan met water  totdat de schillen onder staan doe dan het zout en de folie erbij en breng het aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat dit 20 minuten zachtjes pruttelen.Haal na 20 minuten…

Gerookte paling mousse recept

Gerookte paling mousse recept

Mousse van gerookte paling voor het vullen van terinne Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water.Verwarm de kippenbouillon in een pannetje, los hierin de gelatine op en draai dit samen met de gerookte paling glad in een keukenmachine .Haal de massa uit de keukenmachine doe dit in een kom en zet deze kom op ijs.Laat de massa afkoelen…

In serranoham gebakken coquille met madeleine van parmezaanse kaas en een lauwwarme dressing op basis van gedroogde tomaat

In serranoham gebakken coquille met madeleine van parmezaanse kaas en een lauwwarme dressing op basis van gedroogde tomaat

Coquille met gerookte ham en parmazaanse kaas madeleine Coquilles Snij de coquilles doormidden verpak ze in een halve plak ham en leg ze dan op een bord , zet dit bord dan in de koelkast.Maak ondertussen het Madeleine-beslag.Meng de Parmezaanse kaas, zout, eieren, bloem en bakpoeder in een kom. Voeg de gesmolten boter toe en roer goed door. Dek de…