Voorgerechten

Bloemkool muffins met pizza topping

Bloemkool muffins met pizza topping

Muffins van bloemkool met een topping van bacon en oude kaas Maak van de bloemkool roosjes en draai deze fijn in de keukenmachine. Verhit olie in een tefalpan  bak de bloemkool beetgaar en zet dit  apart in een kommetje. Doe de bloem, maïsmeel, suiker, bakpoeder en zout  in een kom  meng dit goed door en maak een kuiltje in het midden. Meng in een…

Coquilles met cantarellen en beurre blanc

Coquilles met cantarellen en beurre blanc

Kook de aardappels gaar in water met een beetje zout en giet af. Stoom ze even af op de laagste stand van de vuurbron. Pureer de aardappels met een stamper, room, boter, beetje zout en peper luchtig. Zet de puree warm weg. Halveer de coquilles en verhit een grillpan zet een bakplaat ingesmeerd met olie klaar. Dep de coquilles in…

Zoete aardappel met walnoten en stilton

Zoete aardappel met walnoten en stilton

Zoete aardappels uit de oven met walnoot en stilton Verwarm de oven voor op 170c .Meng de aardappels met zonnebloemolie , zout, peper, knoflook ras el hanout kruiden en bak deze in de oven in 20 minuten beetgaar. Haal dan uit de oven en laat afkoelen .Meng ondertussen de walnotenolie, sjalot, sushi azijn, rasp van de citroen, poedersuiker en de…