Voorgerechten

Quiche van hollandse asperge en  romero rozemarijn

Quiche van hollandse asperge en romero rozemarijn

Verwarm de oven voor op 180c.Breek de eieren in een kom en voeg de kaas, asperges , crème fraiche, slagroom, nootmuskaat, tijm en  aardappelzetmeel  toe. Meng dit goed door elkaar en voeg wat zout en peper toe. Bedek een ingevette bakvorm ( 23 cm ) met bladerdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Giet het kaas…

Gerookte madeleine met hollandse garnalen en asperge

Gerookte madeleine met hollandse garnalen en asperge

Gerookte madeleine met Hollandse garnalen en asperge Meng de eieren, bloem, zout, tijm en bakpoeder door elkaar in een kom. Voeg de gesmolten boter toe en de gerookte boter toe en roer dit tot een glad beslag. Voeg dan de asperge en garnalen toe meng voorzichtig door en dek de kom af met plastic. Zet de kom minimaal 60 minuten…

Zo maak je pate van kippenlevers

Zo maak je pate van kippenlevers

Zo maak je pate van kippenlevers Draai alle ingrediënten fijn in de keukenmachine en wrijf door een zeef. Beleg een pate vorm met vers vet spek en stort hier de massa in, vouw dicht met vers vet spek. Gaar in de steamer op 90 c in ongeveer 70 minuten of au bain-marie in de oven.  

Hollandse asperges met geitenbrie katenspek en zuurdesem

Hollandse asperges met geitenbrie katenspek en zuurdesem

Hollandse asperges met geitenbrie katenspek en zuurdesem Snij de knoflook in de lengte doormidden en wrijf hiermee de plakjes brood aan alle bei de kanten in. Verhit de olie in een pan en bak het brood aan allebei de kanten goudbruin. Haal het brood dan uit de pan en leg het op een stukje keukenpapier. Verdeel de geitenbrie over het…

Hollandse asperge muffins met beenham en romero rozemarijn

Hollandse asperge muffins met beenham en romero rozemarijn

Hollandse asperge muffins met beenham en Romero rozemarijn Hollandse asperge muffins met beenham en Romero rozemarijn Verwarm de oven voor op 180c.Doe de bloem, maïsmeel, nootmuskaatpoeder, tijm, bakpoeder, zout  en peper in een kom  meng dit goed door en maak een kuiltje in het midden .Meng in een andere kom  het ei, de melk en de olie goed door elkaar. Giet  dit mengsel  in het…

Granite van gerookte biet met een souffle van geitenkaas

Granite van gerookte biet met een souffle van geitenkaas

Granite van gerookte biet met een souffle van geitenkaas Rook de bietjes koud in een rook oven en draai samen met 2 dl bietensap fijn in een keukenmachine. Zet dan de keukenmachine uit en wrijf de puree door een bolzeef. Voeg aan het vocht dat je hebt opgevangen de Xantana toe en breng de puree op smaak met zout en…