Voorgerechten

Zo maak je mousse van tarbot voor terinne van tarbot

Zo maak je mousse van tarbot voor terinne van tarbot

Zo maak je mousse van tarbot voor terinne van tarbot Week de gelatine in een kom met ruim water. Verhit de visbouillon in een pannetje en voeg dan de uitgeknepen gelatine toe en los dit op. Haal de pan van het vuur en draai dit samen met de tarbotfilet fijn in de keukenmachine. Doe de tarbotmousse in een kom en…

Zo maak je brioche tosti met buffel mozzarella

Zo maak je brioche tosti met buffel mozzarella

Zo maak je Brioche tosti met buffel mozzarella   Besmeer 4 boterhammen met de pesto. Verdeel de gedroogde tomaat over de pesto. Beleg de 4 boterhammen met de mozzarella en dek af met de onbelegde boterhammen. Druk de boterhammen stevig aan zodat ze goed vast blijven zitten .Klop de eieren los in een kom en breng het eimengsel op smaak…

Croustillant van doruvael met lauwwarme antibiose dressing

Croustillant van doruvael met lauwwarme antibiose dressing

Croustillant van Doruvael met lauwwarme antibiose dressing Verhit een Tefal pan met wat olie en bak de paprika, sjalot en de knoflook gaar. Doe dit dan in een sauspannetje en voeg de olijven, tomaat, olijfolie en de balsamico toe. Zet het pannetje apart .Leg de  filodeegplakken  op de werkbank en smeer dit licht in met olie en vouw dubbel. Snij…

Croustillant van kwartel met een lauwwarme puy linzen

Croustillant van kwartel met een lauwwarme puy linzen

Croustillant van kwartel met een lauwwarme puy linzen Maak de kwartel schoon en bestrooi deze met zeezout ( laat dit 15 minuten marineren). Verwarm het ganzenvet met de peperkorrels, laurier, jeneverbes en de knoflook op laag vuur. Dep de kwartel met keukenpapier droog en konfijt dit langzaam in het ganzenvet gaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een tefalpan en bak…

Taart van gerookte rode paprika mousse

Taart van gerookte rode paprika mousse

Taart van gerookte rode paprika mousse Taart van gerookte rode paprika mousse   Doe de paprika’s in een hickory smoking bag en rook deze  gaar in een oven van 200c. Haal de zak dan uit de oven en laat de paprika’s goed afkoelen. Week ondertussen de gelatine in een kom met ruim water. Als de paprika’s goed koud zijn verwijder…