Quiche van le petit doruvael met antiboise dressing Verhit een Tefal pan met wat olie en bak de paprika, sjalot en de knoflook gaar.Doe dit dan in een sauspannetje en voeg de olijven, tomaat, olijfolie en de balsamico toe. Zet het pannetje apart.Leg de ½ plak filodeeg op de werkbank en smeer dit licht in met olie en vouwdubbel. Snij…
Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum Verwarm de oven voor op 175 graden.Vet een quiche vorm in met boter.Klop in een kom de eieren samen met de melk los.Klop de bloem door het eimengsel en voeg de zout en peper toe.Schenk de helft van het beslag…
Zo maak je creme brulee van geitenkaas Doe de room, melk, eidooiers, geitenkaas en zout in een keukenmachine en draai dit tot een gladde massa.Vul hier de vormpjes mee en dek ze af met plastic.Stoom de vormpjes in 25 minuten op 72C gaar.Haal de vormpjes uit de steamer en laat ze afkoelen in de koeling.Voor serveren bestrooien met suiker en…
De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen Verhit de boter in een kleine sauspan en bak kort de knoflook en de sjalot aan.Voeg dan de bospadenstoelen toe en bak deze 3 minuten mee.Blus de paddenstoelen af met de witte wijn en de room, kook ze beetgaar.Voeg dan de pasta toe en breng op smaak met zout, peper,…
Aubergine met vissaus en rode peper naar Maleise recept Doe het water en het zout in een pan en breng dit aan de kook.Leg hierin de aubergine en kook deze zachtjes gaar.Meng ondertussen de pepers , vissaus en het limoensap goed door elkaar in een kommetje. Haal als de aubergine gaar is deze uit het water en leg het…