Vegetarisch

Clafoutis van petit duroval en basilicum

Clafoutis van petit duroval en basilicum

Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum Verwarm de oven voor op 175 graden.Vet een quiche vorm  in met boter.Klop  in een kom  de eieren samen met de melk los.Klop de bloem door het  eimengsel en voeg de zout en peper toe.Schenk de helft van het beslag…

Creme brulee van geitenkaas

Creme brulee van geitenkaas

Zo maak je creme brulee van geitenkaas Doe de room, melk, eidooiers, geitenkaas en zout in een keukenmachine en draai dit tot een gladde massa.Vul hier de vormpjes mee en dek ze af met plastic.Stoom de vormpjes in 25 minuten op 72C gaar.Haal de vormpjes uit de steamer en laat ze afkoelen in de koeling.Voor serveren bestrooien met suiker en…

Herfstpasta met bos paddenstoelen

Herfstpasta met bos paddenstoelen

De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen Verhit de boter in een kleine sauspan en bak kort de knoflook en de sjalot aan.Voeg dan de bospadenstoelen toe en bak deze 3 minuten mee.Blus de paddenstoelen af met de witte wijn en de room, kook ze beetgaar.Voeg dan de pasta toe en breng op smaak met zout, peper,…