Vegetarisch

Quiche van romero rozemarijn

Quiche van romero rozemarijn

Verwarm de oven voor op 180c.Breek de eieren in een kom en voeg de kaas, knolselderij, crème fraiche, aardappelzetmeel en de rozemarijn toe. Meng dit goed door elkaar en voeg wat zout en peper toe.Bedek een ingevette bakvorm ( 23 cm ) met bladerdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Giet het kaas knolselderij mengsel in…

Bierbeslag zelfgemaakt

Bierbeslag zelfgemaakt

Zo maak je simpel en snel het perfecte bierbeslag Meng alle ingrediënten tot een gladde massa.Voeg de smaakstoffen toe die je wilt (kruiden, knoflook, kerrie enz enz).Het beslag is nu gebruiksklaar haal je ingrediënten erdoor en frituur op  180C. Dit beslag kun je 4 dagen in een afgesloten bakje in de koeling bewaren.  

Wentelteefjes recept uit de indiase keuken ( anda pav )

Wentelteefjes recept uit de indiase keuken ( anda pav )

Wentelteefjes recept uit de keuken van India met briochebrood Bereiding: Meng in een kom de ui, peper,  garam marsala, gember knoflookpasta, eieren, koriander en het zout goed door elkaar.Verhit wat olie in een koekenpan.Doop de sneetjes brioche brood in het eimengsel en bak de broodje aan allebei de kanten goudbruin.Tip: serveer er een lekker dip bij ( recepten staan op de…

Coca en primento balearische plaatkoek

Coca en primento balearische plaatkoek

Zo maak je de Coca en primento de pizza van de Canarische eilanden Het deeg voor de plaatkoek.Doe de bloem, suiker, zout, olijfolie en de azijn in een kom.Los de gist op in het warme water en voeg dit aan de bloem toe.Kneed dit door tot een soepel deeg en laat het 15 minuten rijzen op een warme plek.Als het…

Oliebollen van spliterwten recept uit de caribische keuken phulourie

Oliebollen van spliterwten recept uit de caribische keuken phulourie

oliebollen van kikkerewtenmeel recept uit de Caribische keuken Meng het spliterwtenmeel, zelfrijzend bakmeel , kurkuma, komijn, zout en het bakpoeder in een kom.Voeg het water toe en maak hier een stevig beslag van.Voeg de knoflook,, ui, bosui, en rode peper toe en roer dit goed door.Schep met behulp van een ijsknijper bolletjes van het beslag en bak deze goudbruin voorzichtig…