Snij de aubergine in de lengte doormidden. Maak dan inkepingen in de aubergine en bestrooi deze met zout. Laat de aubergine 10 minuten marineren. Dep na 10 minuten de aubergine droog. Meng de tahin met citroensap ,sesamolie, knoflook , peterselie en wat zout in een kommetje tot een gladde saus. Besmeer de aubergine met de saus en laat de aubergine…
Verhit de boter in een pan en bak de knoflook en de venkel kort aan. Voeg dan de suiker toe en karamelliseer de venkel. Blus af met de balsamico voeg de rozemarijn toe en breng op smaak met zout en peper. Doe de venkel in de bak vorm en zet dit even apart. Kneed het tarte tatin deeg nog…
Verwarm de oven voor op 225c. Leg de paprika’s op een ovenrooster en rooster deze totdat de buitenkant zwart is. Haal de paprika’s dan uit de oven doe ze in een grote bak en sluit deze af met een deksel.Als de paprika’s koud zijn verwijder dan de zwarte buitenkant en de zaadjes( gooi niet het vocht weg hierin zit…
Doe alle ingrediënten in de blender en draai dit fijn.
Bieten vinaigrette voor oesters bij de Fruits de mere Meng de olie en azijn goed door elkaar.Voeg de bietjes en de sjlot toe.Maak de oester open en giet er een beetje van de bieten vinaigrette over.
Snij de rode kool in vier stukken en verwijder de nerf. snij de rode kool zo lijn mogelijk ( liefst op een snijmachine). Doe de rode kool in een pan en meng er de rest van de ingrediënten door ( zonder de suiker). Zet de rode kool onder druk door er een zwaar gewicht op te zetten en laat dit…
Dressing van avocado en yoghurt lekker bij een mooie salade Draai de avocado samen met de yoghurt, olie, sushiazijn, knoflook, en het water in een keukenmachine tot een gladde massa.Doe de dressing in een kom en breng op smaak met chili, limoensap, peper, zout en de koriander.Dek de dressing af met plastic folie en bewaar in de koeling
Verwarm het water in een pan en voeg de poedersuiker en de sushiazijn toe. Roer dit goed door totdat alle poedersuiker is opgelost.neem dan de pan van het vuur en de marinade is klaar.Te gebruiken in combinatie met allerlei groenten.
Voor het deeg Meng voor het deeg de ingredienten in een kom goed door elkaar totdat je een soepel deeg krijgt. Bedek de kom met plastic folie en laat het deeg 30 minuten rusten. Voor de vulling Verhit olie in een pan en bak de knoflook kort aan. Voeg dan de snijbieten en postelein toe bak dit kort mee…
Zo maak je pesto van zongedroogde tomaten Men alle ingrediënten in een keukenmachine tot een gladde massa. Bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast