Mosselen in Thaise curry een saus van kokosmelk Was de mosselen en zoek ze goed uit. Verhit de olie in een pan en bak de rode currypasta kort aan. Voeg dan de mosselen, kokosmelk, bouillon, vissaus en de rasp van de limoen toe schud alles goed door elkaar. Doe een deksel op de pan en kook de mosselen op hoog…
Gebakken zalmfilet met ananas pepersaus naar Thais recept Voor dit recept van gebakken zalmfilet met ananas pepersaus naar Thais recept kun je ook een anders soort vis gebruiken. De Thaise basilicum is heel anders van smaak dan de gewone basilicum. De Thaise variant smaak sterk naar anijs. Voeg de basilicumblaadjes op het laatste moment toe dan blijft de anijs smaak…
Roergebakken coquilles met bimi en mais naar Thais recept Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en de peper kort aan. Voeg dan de coquilles toe en bak deze aan allebei de kanten 15 seconden aan. Haal dan de coquilles en het peper knoflook mengsel uit de pan en leg deze op een bord. Maak de pan…
Gamba’s in Thaise rode curry saus met mini aubergine Doe de gedroogde garnalen in een vijzel en stamp deze fijn. Verhit olie in een pan en bak de garnalen en de rode currypasta kort aan. Voeg dan de gamba’s toe en bak deze kort mee. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en breng dit aan de kook. Zet…
Salade van eendenborstfilet naar Thais recept met kruidenpasta Voor de pasta Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en de peper kort aan. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en bak deze kort mee. Haal de pan dan van het vuur en stamp de ingrediënten fijn in een vijzel of draai fijn in een keukenmachine.…
Zo maak je een dipsaus van tamarinde naar Thais recept Meng de tapiocabloem met het water en meng dit goed door. Doe de tamarinde sap, palmsuiker, suiker en de sojasaus in een pan en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en roer goed door zodat al het suiker is opgelost. Voeg dan de aangemaakte bloem toe…
Thaise viskoekjes recept zijn niet moeilijk om te maken en snel klaar Draai de witvis en de zalm fijn in een foodprocessor.Haal de massa uit de foodprocessor en doe dit in een kom.Voeg de rode kerriepasta, vissaus ,suiker ,limoenblad ,ei, bonen, bosui en koriander toe en meng dit tot een gladde massa.Vorm van dit mengsel 8 balletjes en maak hier…
Thaise Maiskoekjes recept Streetfood Tod man khao phad Meng alle ingrediënten voor de maiskoekjes door elkaar in een kom en breng op smaak met zout en peper. Frituur de Thaise maiskoekjes goudbruin en serveer er een lekker dip bij bv sweet en sour saus. Meer weten over de Thaise keuken
Thaise zoet zure soep Tom Yam Hed speciaal voor vegetarische gasten Plet de pepertjes fijn in een vijzel.Doe de groentebouillon in een pan en voeg er de galanga , citroengras, champignons , limoenblad aan toe.Breng aan de kook en voeg het zout , suiker, soja en het limoensap toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen.Schenk in de kopje met…
Recept voor kippensoep uit de Thaise keuken Tom Yam Koong Plet de pepertjes fijn in een vijzel.Verwarm de bouillon in een pan en doe er de galanga, citroengras, limoenblad en de champignons bij en breng aan de kook.Voeg de gamba’s, vissaus, geplette pepertjes en de limoensap toe en laat 1 minuutje zachtjes sudderen.Verdeel de soep over 4 kommetjes met in…