Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Thaise Coquilles Hoy Shell Phad

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 8 st coquilles schoongemaakt
– 2 teentjes knoflook fijngenseden:1 rode peper zonder het zaad fijngesneden
– 1 doosje mini shitaken
– 50 gr bimi ( broccoli soort )
– 30 gr mini mais in de lengte in 4e gesneden
– 4 st bosui fijngesneden
– 1 dl kippenbouillon
– 1 kleine wortel in dunne reepjes gesneden
– 1 klein blikje bamboescheuten uitgelekt
– 2 eetlepels oestersaus
– 2 eetlepels thaise vissaus
– zonnebloemolie

Bereiding:

Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en de peper kort aan. Voeg dan de coquilles toe en bak deze aan allebei de kanten 15 seconden aan. Haal dan de coquilles en het peper knoflook mengsel uit de pan en leg deze op een bord. Maak de pan schoon en verhit hier weer wat olie in. Bak de bimi, shitaken en de wortel kort aan. Voeg dan de kippenbouillon, bamboescheuten, oestersaus, en de thaise vissaus toe en breng dit aan de kook. Voeg dan de coquilles en het peper knoflookmengsel weer toe en laat de coquilles even in de saus warm worden. Zet dan het vuur uit en bestrooi met de bosui.

 

Neem contact op!