Streetfood

Verse loempia’s maken recept uit de vietnamese keuken

Verse loempia’s maken recept uit de vietnamese keuken

Zo maak je de verse loempia uit de Vietnamese keuken Doe de suiker, knoflook, vissaus en de varkenshaas in een kom meng dit goed door en laat dit 10 minuten marineren.Zet ondertussen een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook.Voeg de rijstvermicelli aan het kokende water toe en kook de vermicelli in 6 minuten gaar.Haal…

Oliebollen van spliterwten recept uit de caribische keuken phulourie

Oliebollen van spliterwten recept uit de caribische keuken phulourie

oliebollen van kikkerewtenmeel recept uit de Caribische keuken Meng het spliterwtenmeel, zelfrijzend bakmeel , kurkuma, komijn, zout en het bakpoeder in een kom.Voeg het water toe en maak hier een stevig beslag van.Voeg de knoflook,, ui, bosui, en rode peper toe en roer dit goed door.Schep met behulp van een ijsknijper bolletjes van het beslag en bak deze goudbruin voorzichtig…

Spiesjes van citroengras met gamba

Spiesjes van citroengras met gamba

Spiesjes van citroengras met gamba naar Thais recept Doe de gamba’s, knoflook, rode peper, suiker, limoensap, thaise currypasta, maizena, vissaus en wat zout en peper in een keukenmachine en draai dit tot een gladde massa.Haal de massa uit de keukenmachine en doe dit in een kom.Voeg de lente ui en de koriander toe en roer dit goed door.Verdeel de massa…

Dim sum maken geldbuideltjes uit de chinese keuken streetfood

Dim sum maken geldbuideltjes uit de chinese keuken streetfood

Dim sum met kippengehakt geldbuideltjes voor dim sum kookworkshop Bereiding: Kook de paksoi 2 minuten in een pan kokend water. En giet de paksoi af en spoel koud.Dep de bladeren droog en snij de paksoi fijn.Doe de paksoi in een kom en schep er het kippengehakt ,sesamolie, lente uitjes, gember, knoflook, rijstwijn, oestersaus, sojasaus zout en maïzena door. Meng dit…

Gestoomde broodjes recept vulling streetfood dim sum

Gestoomde broodjes recept vulling streetfood dim sum

Gestoomde gehaktbroodjes voor de dim sum kookworkshop Bereiding: Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Bak de gember en knoflook circa 1 minuut voeg het varkensvlees en de lente-uitjes toe en bak dit 10 seconden mee.Voeg dan de hoisin saus, oester, sojasaus, sesamolie en het maïzenapapje toe en breng dit aan de kook, laat dit door pruttelen totdat…

Thaise viskoekjes tod man pla

Thaise viskoekjes tod man pla

Thaise viskoekjes recept zijn niet moeilijk om te maken en snel klaar Draai de witvis en de zalm fijn in een foodprocessor.Haal de massa uit de foodprocessor en doe dit in een kom.Voeg de rode kerriepasta, vissaus ,suiker ,limoenblad ,ei, bonen, bosui en koriander toe en meng dit tot een gladde massa.Vorm van dit mengsel 8 balletjes en maak hier…