Zo maak je de verse loempia uit de Vietnamese keuken Doe de suiker, knoflook, vissaus en de varkenshaas in een kom meng dit goed door en laat dit 10 minuten marineren.Zet ondertussen een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook.Voeg de rijstvermicelli aan het kokende water toe en kook de vermicelli in 6 minuten gaar.Haal…
oliebollen van kikkerewtenmeel recept uit de Caribische keuken Meng het spliterwtenmeel, zelfrijzend bakmeel , kurkuma, komijn, zout en het bakpoeder in een kom.Voeg het water toe en maak hier een stevig beslag van.Voeg de knoflook,, ui, bosui, en rode peper toe en roer dit goed door.Schep met behulp van een ijsknijper bolletjes van het beslag en bak deze goudbruin voorzichtig…
Struisvogel kebabs recept uit de keuken van Zuid Afrika Snij de struisvogel in dunnen reepjes en doe dit in een kom.Haal de kruidenmix uit de keukenmachine en doe dit in de kom bij de gesneden struisvogel.Meng alles goed door en zet de kom in de koeling laat dit 1 uur marineren.Haal na 1 uur de struisvogel uit de koelkast…
Spiesjes van citroengras met gamba naar Thais recept Doe de gamba’s, knoflook, rode peper, suiker, limoensap, thaise currypasta, maizena, vissaus en wat zout en peper in een keukenmachine en draai dit tot een gladde massa.Haal de massa uit de keukenmachine en doe dit in een kom.Voeg de lente ui en de koriander toe en roer dit goed door.Verdeel de massa…
Dim sum met kippengehakt geldbuideltjes voor dim sum kookworkshop Bereiding: Kook de paksoi 2 minuten in een pan kokend water. En giet de paksoi af en spoel koud.Dep de bladeren droog en snij de paksoi fijn.Doe de paksoi in een kom en schep er het kippengehakt ,sesamolie, lente uitjes, gember, knoflook, rijstwijn, oestersaus, sojasaus zout en maïzena door. Meng dit…
Gestoomde gehaktbroodjes voor de dim sum kookworkshop Bereiding: Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Bak de gember en knoflook circa 1 minuut voeg het varkensvlees en de lente-uitjes toe en bak dit 10 seconden mee.Voeg dan de hoisin saus, oester, sojasaus, sesamolie en het maïzenapapje toe en breng dit aan de kook, laat dit door pruttelen totdat…
Tofoe mirin saus met wortel voor de dim sum kookworkshop Meng mirin, rijstazijn, sojasaus,gember en de tofoe en draai er met behulp van een staafmixer een saus van.Voeg de wortel toe en plaats de kom in de koeling.
Limoen sesam dip voor dim sum lekker bij garnalentoast Meng alle ingrediënten in een kom.Draai er met behulp van een staafmixer een saus van en zet dit in de koeling.
Citroensaus met Thaise invloeden als dip voor dim sum Meng alle ingrediënten in een kommetje en zet dit in de koeling.
Thaise viskoekjes recept zijn niet moeilijk om te maken en snel klaar Draai de witvis en de zalm fijn in een foodprocessor.Haal de massa uit de foodprocessor en doe dit in een kom.Voeg de rode kerriepasta, vissaus ,suiker ,limoenblad ,ei, bonen, bosui en koriander toe en meng dit tot een gladde massa.Vorm van dit mengsel 8 balletjes en maak hier…