Soepen

Gerookte paling bouillon recept

Gerookte paling bouillon recept

Voor het maken van palingbouillon kun je het vel gebruiken Verwarm de zonnebloemolie in een pan en bak de bosui en knolselderij kort aan. Voeg dan de afsnijsels, palingvel, peperkorrels en de laurier toe en stoof dit kort mee. Blus af met de witte wijn en het water en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en…

Langoustine bouillon maken recept

Langoustine bouillon maken recept

Zo maak je bouillon van verse langoustine basis langoustinesoep Verhit de olie in een pan en bak de langoustine kort aan. Blus af met de witte wijn en de bouillon en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en schep het schuim van de bovenkant af. Voeg dan de rest van de ingredienten toe en laat dit…

Soep van trostomaten recept

Soep van trostomaten recept

Trostomatensoep recept leuk voor kinderen om te maken Verwarm de olie in de pan en bak de ui en knoflook kort aan. Voeg de tomaten toe en stoof de tomaten in 5 minuten gaar. Voeg de bouillon toe zet het vuur weer hoger breng dit alles aan de kook en laat dit 5 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met…

Soep met visballetjes recept uit de chinese keuken

Soep met visballetjes recept uit de chinese keuken

Soep van Chinese paddenstoelen visballetjes en sesam Doe de bouillon in een pan en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en voeg de sojasaus, Chinese paddenstoelen , visballetjes en de sesamolie toe. Zet dan het vuur uit en verdeel de soep en de visballetjes over 4 kommen. Garneer af met de gesneden bosui en wat knoflook…

Kreeftenbouillon recept

Kreeftenbouillon recept

Echte kreeftenbouillon maak je op basis van kreeftenkarkassen Verhit de olie in een pan en bak de kreeftenkarkassen goed aan. Voeg dan de wortel, ui en het wit van prei toe en bak dit kort mee. Voeg dan de gevogeltebouillon, tomaten, tomatenpuree, water en witte wijn toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en schep…

Aspergebouillon basis recept

Aspergebouillon basis recept

Aspergebouillon basis recept voor het koken van asperges Schil de asperges en doe de schillen in een pan. Voeg water, zout en foelie toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat dit 35 minuten trekken. Zet dan het vuur uit en zeef deze massa.