Nagerechten

Maple syrup muffins recept

Maple syrup muffins recept

Recept voor het maken van maple syrup muffins lekker makkelijk Meng het warme water en de stroop in een kom en roer dit goed door. Voeg dan de melk toe en roer dit goed glad. Voeg de bloem, bakpoeder en het zout toe en roer dit tot een goed beslag.Voeg dan de noten toe en roer dit door het beslag.…

Bananen muffins recept uit de cajun keuken

Bananen muffins recept uit de cajun keuken

Zo maak je bananen muffins recept uit de Cajun keuken Prak de bananen fijn in en kom  voeg de suiker en de eieren toe en meng dit goed door.Voeg de gesmolten boter, bloem, bananenlikeur, karnemelk, noten en bakpoeder toe en roer dit tot een glad beslag.Besmeer de muffinvormpjes met boter en bestuif ze met bloem. ( als je papier gebruik dan hoeft…

Pecannoten taart topping

Pecannoten taart topping

Topping voor pecannoten taart uit de cajun keuken Meng de suiker, stroop, eieren, boter, vanillesuiker, kaneel en het zout in een kom en roer dit goed door elkaar. Voeg de gehakte pecannoten toe en meng dit goed door.  

Amandel creme recept uit het swarte schaep

Amandel creme recept uit het swarte schaep

basis amandelcreme beslag voor verschillende taarten Doe de boter in een keukenmachine en tik dit een minuut op hoge snelheid op .Zet de keukenmachine dan lager en voeg de andere ingrediënten toe. draai dit rustig nog een minuut door. Verwerk gelijk of bewaar het in een afgesloten bakje in de koelkast. Deze basis crème is geschikt voor allerlei vullingen, bak…

Chocolade creme recept vulling voor taarten

Chocolade creme recept vulling voor taarten

Zo maak je chocolade creme vulling voor taarten makkelijk recept Klop de boter samen met de suiker wit en luchtig in een keukenmachine.Meng er voorzichtig de niet al te warme gesmolten couverture door. Mooie vulling voor chocoladetaart evt kun je deze basis vermengen met crème patissier  

Anijstaart gelei recept

Anijstaart gelei recept

Zo maak je de anijsgelei voor de gelei voor de anijstaart Week de gelatine in een kom met water.Verwarm het suikerwater samen met de esprit en de pernod in een pan.Haal de pan van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine bladeren toe.Zet dan de pan weer op het vuur en blijf roeren totdat de gelatine opgelost is.Laat de gelei…

Dessert met chocolade uit de indiase keuken

Dessert met chocolade uit de indiase keuken

Smeer een platte schaal in met boter.Doe de gecondenseerde melk in een pan en voeg de boter en het cacaopoeder toe.Verwarm dit mengsel op een laag vuur en blijf goed roeren totdat het mengsel dik wordt .Neem dan de pan van het vuur en schenk dit mengsel in de beboterde schaal .Strijk de bovenkant glad met een pannenlikker, en bestrooi…

Sabayon van bier recept liefmans cuvee-brut

Sabayon van bier recept liefmans cuvee-brut

Vul een ruime pan voor 1/3 met water en breng dit aan de kook.Als het water kookt zet het vuur dan lager.Doe de eidooiers, suiker, merg van het vanillestokje en het bier in een rvs kom.Zet de kom op de pan en klopt met een garde het mengsel tot het dubbel in volume is. ( Zorg er wel voor dat…

Cheesecake recept bodem sas royal hotel

Cheesecake recept bodem sas royal hotel

De bodem voor de lekkerste cheesecake recept sas royal hotel Smelt de boter samen met het water zachtjes in een pan en meng hierdoor de andere ingrediënten.Verdeel het beslag in een dunne laag over de springvorm.Het beslag dat je overhoud kun je voor een ander keer bewaren, dek het dan wel en zet het in de koeling. Gebruik dit recept…