Indiase

Zo maak je gevulde pannenkoeken het streetfood uit india pantaras

Zo maak je gevulde pannenkoeken het streetfood uit india pantaras

Zo maak je gevulde pannenkoeken het Streetfood uit India Pantaras Zo maak je gevulde pannenkoeken het Streetfood uit India Pantaras Bereiding: Voor het beslag van de Pantaras Doe alle ingrediënten in een kom en meng dit tot een glad beslag. Bak van dit beslag kleine pannenkoekjes en laat deze afkoelen op een bord. 4 eieren De vulling Verhit olie in…

Tijger gamba in milde curry naar indiaas recept

Tijger gamba in milde curry naar indiaas recept

  Tijgergamba in milde currysaus naar Indiaas recept Bereiding: Doe de olie in een wok en roerbak de kerrieblaadjes en de sjalot. Voeg dan de knoflook, gember en de venkelzaad toe en bak dit 20 seconden mee. Zet het vuur lager en voeg de tomaten en de kerriepoeder toe en stoof dit 20 seconden mee. Zet het vuur hoger voeg…

Vis in banaanblad recept mahi masala

Vis in banaanblad recept mahi masala

Visfilet gestoomd in banaanblad met specerijen recept uit India Bereiding: Meng in een kom de knoflook, specerijen, zout en olie en roer alles tot een pasta.Bestrijk de visfilets met de pasta en zet de vis 20 minuten in de koelkast om te marineren.Vouw dan de vis in de bananenbladeren en zet deze vast met prikkers.Bak de vis op een bbq…

Wortelchutney recept uit de indiase keuken

Wortelchutney recept uit de indiase keuken

Zo maak je chutney van wortel recept uit de keuken van India Bereiding: Rasp de wortel fijn en doe dit in een kom. Bestrooi de wortel met zout dek de kom af en laat deze  24 uur in de koelkast  staan.Haal na 24 uur de wortel uit de koelkast en laat de wortelrasp uitlekken op een zeef. Verhit de olie…

Wentelteefjes recept uit de indiase keuken ( anda pav )

Wentelteefjes recept uit de indiase keuken ( anda pav )

Wentelteefjes recept uit de keuken van India met briochebrood Bereiding: Meng in een kom de ui, peper,  garam marsala, gember knoflookpasta, eieren, koriander en het zout goed door elkaar.Verhit wat olie in een koekenpan.Doop de sneetjes brioche brood in het eimengsel en bak de broodje aan allebei de kanten goudbruin.Tip: serveer er een lekker dip bij ( recepten staan op de…