Keukenvuur
  • 030 7370051
  • info@keukenvuur.nl
  • kookworkshop keuzehulp
  • Over ons
  • Kookworkshops
    • Thema Workshops
      • BBQ kookworkshop
      • Drie- of vier gangen seizoensmenu
      • Barbeque kooworkshop
      • Chocolade kookworkshop
      • Whisky kookworkshop
      • Koken met bier
      • Vegetarische workshop
      • Insecten kookworkshop
      • Koken als medicijn
      • Zonder zout workshop
      • Sushi & Sashimi kookworkshop
      • Dim Sum kookworkshop
      • Streetfood kookworkshop
    • Lokale keukens
      • Amerika Hawaii
      • Australië
      • Cambodja
      • Caraïbisch gebied
      • Costa Rica
      • Cuba
      • Filipijnen
      • Frankrijk
      • Holland
      • India
      • Indonesië
      • Italië
      • Laos
      • Maleisië
      • Mauritanië
      • Mexico
      • Sri Lanka
      • Thailand
      • Vietnam
      • Zuid-Afrika
    • Tapas kookworkshop
    • Voor bedrijven
    • Referenties
  • Kok aan huis
    • Referenties
  • Catering
    • Catering Bruiloft
    • Partycatering
    • BBQ catering in Utrecht
    • Partyfood
    • Lunches
    • Referenties
  • Aanbiedingen
    • Indonesische kookworkshop
    • Hapjesboxen
  • Referenties
  • Zakelijk
    • Kookworkshops voor bedrijven
    • Vergaderarrangementen
    • Kookworkshop voor 10 personen
    • Grote groepen
    • Kookworkshop op maat
  • Contact

Recepten

Zoek de lekkerste recepten

Home » Recepten » Ijs

Wasabi lychee ijs recept voor de ijsmachine

Noga Montelimar een heerlijk (ijs) recept

Zo maak je roomijs van thaise basilicum

Granite van witte vrouwen witbier van brouwerij de leckere

Suikerwater voor sorbetijs uit de ijsmachine

Mango yoghurt sorbet met garam masala

Leer nieuwe gerechten koken samen met een echte chefkok!

Bekijk kookworkshops

Papaya sorbet ijs recept

Granite van koffie

Ijs van beaujolais primeur

Moscato d’asti ijs recept

Zelf champagnesorbet ijs maken recept

Honing parfait maken basis recept seinpost

Zelf chocolade ijs maken recept

Champagne-ijsrecept

Vanilleijs recept zelfgemaakt glace au vanille

Honingijs recept zelfgemaakt glace au miel

Witte chocoladeijs recept zelfgemaakt glace au chocolat blanc

Peking eend recept ijs

Ijs van thaise rode curry pasta recept voor de ijsmachine

Tamarinde pinda sambalijs

Appelroomijs recept voor de sorbetiere

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende pagina »

Inspirerende kookworkshops‎

Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!

Start de keuzehulp

Recepten / gerechten

  • Basisrecepten
  • Bier
  • Borrelhapjes
  • Chocolade Koekjes
  • Dim Sum
  • Feesthapjes
  • Fermenteren
  • Gevogelte
  • Grill Dome Big Green Egg kamado joe
  • Hoofdgerechten
  • Ijs
  • Nagerechten
  • Soepen
  • Streetfood
  • Tapas
  • Vegetarisch
  • Vis
  • Vlees
  • Voorgerechten
  • Wild

Lokale keuken

  • Afrikaans
  • Amerikaanse Recepten
  • Australische
  • Aziatisch
  • Cambodjaans
  • Caribische
  • Chinees
  • Costa Rica Recepten
  • Cubaanse
  • Dim Sum
  • Duits
  • Feesthapjes
  • Filipijnse
  • Indiase
  • Indonesische
  • Italiaans
  • Japanse
  • Laos
  • Maleise
  • Mexicaanse Recepten
  • Portugese
  • Sri-lanka Recepten
  • Thaise
  • Vietnamese

Contact gegevens

KeukenVuur
Hyperonenweg 8c
3542 AG Utrecht

030 7370051

info@keukenvuur.nl

keukenvuur.nl

Handig

  • Blog
  • Recepten
  • Veel gestelde vragen
  • Contact
  • Privekok Utrecht
  • Kookcursus Utrecht
  • Kookworkshop Utrecht
  • Workshop koken
  • Kookles
  • Workshop wild koken
  • Leren koken
  • Italiaans koken
  • Italiaans leren koken
  • Italiaans koken Utrecht
  • Sushi workshop

Menu

  • Kookworkshops
  • Over ons
  • Kookstudio Utrecht
  • Teambuilding koken
  • Vrijgezellenfeest
  • Kok aan huis
  • Aanbiedingen
  • Catering
  • Partycatering
  • Catering Bruiloft
  • Workshop sushi maken
  • Tapas maken

Reviews

Plaats een recensie

Keukenvuur© 2019 Alle rechten voorbehouden Algemene voorwarden & Privacy Policy

Keukenvuur© 2019 Ale rechten voorbehouden Algemene voorwarden & Privacy Policy