Snel makkelijk te maken en altijd een succes dit dessert voor op de bbq Snij de boerencake in kleine blokjes. Snij de karamel vanille fudge in kleine blokjes. Zet de aluminiumbakjes op een plateau en verdeelde rode vruchten over de bakjes. Verdeel dan de in stukjes gesneden boerencake over de bakjes. Spuit dan een beetje van de chocoladesaus over de…
Snij de spitskool fijn op een Japanse mandoline. Voordat je gaat mailen, een Japanse mandoline is een soort rasp die je in de keuken gebruikt en niet een muziekinstrument! Je kunt het natuurlijk wel proberen op het muziek instrument maar of je dan mooie dunne reepjes krijgt weet ik niet? Laat maar weten of het lukt op een mandoline, heb…
Smelt de boter op laag vuur en voeg de ui toe. Laat de ui op een laag pitje ongeveer tien 10 minuten zachtjes smoren. Voeg dan, tomatenketchup, appelazijn, basterdsuiker, gerookte paprikapoeder,zout, zwarte peper, chilipoeder, limoensap, en knoflookpoeder toe. Meng dit goed door en laat de saus inkoken tot de juiste dikte.
Snij het kippendijenvlees in stukjes en doe deze in een kom. Maak dan de Kip Po boys stijl specerijenmix en meng deze door de kip. Laat de kip 15 minuten marineren en grill deze dan gaar op de Kamado. Maak ondertussen de saus voor de kip Po’ en snij de pistolets open. Als de kip gaar is haal deze dan…
Meng de ingrediënten in een kom en gebruik wanneer nodig. Dit recept voor de saus is het tweede gedeelte van het recept dat je nodig hebt om Kip Po boys te maken. Gebruik de Kip Po boys stijl specerijenmix om de kip te marineren.
Meng de ingrediënten door elkaar in een kom en de specerijenmix is klaar voor gebruik. Deze hoeveelheid is voldoende voor 500 gr kippendijenvlees. Dit is het tweede gedeelte van het recept om de Po’boys te maken. Voor dit recept het je ook de saus nodig.
Doe de ingrediënten voor de marinade in de keukenmachine en draai dit tot een gladde pasta. Haal de pasta dan uit de keukenmachine en smeer hier de kip mee in. Doe de kip dan in een schaal en dek deze met plasticfolie af. Zet de schaal in de koelkast en laat de kip minimaal 1 uur marineren. Haal na het…
Alles in de keukenmachine en draaien maar. Lekker pittige glaze te gebruiken voor van alles van de BBQ. Als je de glaze dunner maakt door er bijvoorbeeld extra water aan toe te voegen kun je deze ook prima gebruiken voor het marineren van vlees.
Maak de knoflook schoon en pak deze in aluminiumfolie. Leg de knoflookpakketjes op de BBQ en rooster deze totdat ze gaar zijn. Haal de knoflook dan van de BBQ en laat goed koud worden. Doe de knoflook dan samen met de andere ingrediënten in de keukenmachine en draai de saus glad. Breng op smaak met zout en peper. Deze saus…
Maak eerst de marinade voor de champignons door de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, gerookte paprikapoeder, sherryazijn en wat zout en peper te mengen in een kom. Haal wat van de marinade uit de kom en bewaar dit apart. Dit heb je straks nodig om de saté af te lakken als deze klaar is . Verwarm de frituur op 175c. Maak ondertussen…