Bapao met kip en paddenstoelen uit de dim sum kookworkshop Doe de paddenstoelen in een kom en giet er zo veel kokend water op dat ze onder staan. Laat de paddenstoelen 10 minuten weken tot ze zacht zijn. Giet de paddenstoelen af en knijp er het overtollige vocht uit. Verwijde de steeltje en hak de paddenstoelen fijn. Verhit de olie…
Gestoomde wonton met garnalen voor dim sum kookworkshop Meng de gamba’s met het zout, olie, gember, suiker, rijstwijn, sesamolie, maizena, koriander, waterkastanje en de peper goed door elkaar in een kom . Leg een wonton vel op de werkbank en schep 1 theelepel vulling in het midden. Kwast de rand van het vel in met wat water en vouw de…
Gestoomde wonton met 5 specerijenpoeder en kip Meng de kip met het zout, olie, gember, 5 specerijen poeder, maizena, rijstwijn, sesamolie, bosui en de peper goed door elkaar in een kom . Leg een wonton vel op de werkbank en schep 1 theelepel vulling in het midden. Kwast de rand van het vel in met wat water en vouw de…
Chinese gehaktballetjes met zoet zure dip saus dim sum Meng alle ingredienten door elkaar in een kom en rol 15 balletjes van het gehakt. Verhit de olie in een pan en bak de balletjes bijna gaar. Zet dan het vuur uit en laat ze nagaren in de zoet zure saus.
Zoet zure dipsaus voor Chinese gehaktballetjes dim sum Doe de tomatenketchup, chilisaus, rijstwijn, sojasaus en het water in een pan en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en bind de saus met het maizenapapje. Chinese gehaktballetjes
Gestoomde gehaktbroodjes voor de dim sum kookworkshop Bereiding: Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Bak de gember en knoflook circa 1 minuut voeg het varkensvlees en de lente-uitjes toe en bak dit 10 seconden mee.Voeg dan de hoisin saus, oester, sojasaus, sesamolie en het maïzenapapje toe en breng dit aan de kook, laat dit door pruttelen totdat…
Tofoe mirin saus met wortel voor de dim sum kookworkshop Meng mirin, rijstazijn, sojasaus,gember en de tofoe en draai er met behulp van een staafmixer een saus van.Voeg de wortel toe en plaats de kom in de koeling.
Limoen sesam dip voor dim sum lekker bij garnalentoast Meng alle ingrediënten in een kom.Draai er met behulp van een staafmixer een saus van en zet dit in de koeling.
Citroensaus met Thaise invloeden als dip voor dim sum Meng alle ingrediënten in een kommetje en zet dit in de koeling.
Dim sum van krab garnalen en kip recept dim sum workshop Meng alle ingrediënten voor de vulling goed door elkaar.Knip de vier kanten van het deeg af, en leg het eerste vel over duim en wijsvinger, zodat er een kuiltje ontstaat.Leg op het deeg anderhalve eetlepel van de vulling en druk het deeg boven de vulling vast . Maak zo…