Kippensoep met bakbanaan en gamba naar Cubaans recept Verhit de olie in een pan en bak de ui, knoflook, bakbanaan en de peper kort aan. Meng er dan de kip doorheen en bak deze kort mee. Voeg dan de tomaten, oregano,sherry en de kippenbouillon toe en breng alles aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat 15 minuten…
Doe het vlees samen met de knoflook , oregano , ui, wijn, komijn, paprika, olie, tomatenpuree, olijven , kappertjes , rozijnen in een kom en laat dit 25 minuten marineren.Doe de aardappels in een pan met water en kook de aardappels gaar. Giet dan het water af en laat de aardappels nog even stomen.Voeg dan de melk en de boter…
Verhit de olie in een pan en bak het vlees goudbruin. Voeg dan de uien, knoflook en de rode peper toe en bak dit 5 minuten mee.Voeg nu de tomaten , pompoen, saffraan, maiskorrels en de bouillon toe en breng dit aan de kook.Dek de pan af met een deksel en laat dit zachtjes door koken totdat de pompoen gaar…