Zo maak je chocolade dulche de letche taart uit de Caribische keuken Snij de chocolade cake in drie plakken. Verdeel de lauwarme chocolade ganache dulce de letche over de plakken en smeer hier een laag dulce de leche over. Leg de plakken weer op elkaar en laat de taart 1 uur in de koelkast opstijven. Haal dan uit de koelkast…
Zo maak je tres leches cake uit de Caribische keuken Doe de cakemeel samen met bakpoeder en het zout in een kom en meng dit door elkaar. Klop het eigeel in de kom van de keukenmachine samen met de 100 gr suiker in 4 minuten luchtig. Voeg dan de merg van de vanille en de melk toe en meng dit…
Smelt de boter in een pan en stoof de uien in 8 minuten op laag vuur gaar. Voeg dan de pejivalles toe en stoof deze 5 minuten mee. Voeg dan de paprikapoeder en de bloem toe en roer goed door. Blus af met de bouillon voeg de laurierbladeren toe en breng alles aan de kook. Zet dan het vuur lager…
Meng in een kom de bloem met de bakpoeder, zout, visbouillonpoeder, peper, water, knoflook en koriander tot een beslag. Voeg dan de vis toe en meng deze er door heen. Verhit olie in een pan en schep hier bolletjes van het beslag in. Bak de beignets aan allebei de kanten goudbruin haal dan uit de pan en leg op wat…
Streetfood recept uit de keuken van Costa Rica Alcapurrias Bereiding pastei deeg Rasp de banaan en de cassave wortel fijn en doe deze in een kom. Voeg de zout, azijn, anatto en de bouillon toe en meng dit goed door. Laat dit 20 minuten marineren. Giet dan alles op een vergiet en draai dit in de keukenmachine fijn. Bereiding vulling…
Soep van duivenerwten recept uit de keuken van Costa Rica Verhit de olie in een pan op laag vuur het gezouten varkensvlees en de ham kort aan. Voeg dan de sofrito toe en bak dit op laag vuur 1 minuut mee. Voeg dan de kappertjes, oregano,tomaten, duivenerwten, olijven en rijst toe bak dit 1 minuut en blus dit dan af…