Verhit de boter in de panen bak de kip goudbruin.Voeg dan ui, knoflook, kerriepoeder en de saffraan toe en laat dit zachtjes mee pruttelen.Voeg de kokosmelk en de kippenbouillon toe en breng dit aan de kook.Zet dan het vuur lager en laat de kip zachtjes gaar worden.Breng op smaak met zout en peper.
Gestoomde cake van zoete aardappel uit de Caribische keuken Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar.Leg een banaanblad op de werkbank er schep een eetlepel van het mengsel op het blad.Vouw de bladeren dicht tot een pakketje en bind het pakketje vast met touw.Stoom de pakketjes gaar in een stoompan en of in een stoomoven.
Zo maak je wortelcake naar Caribisch recept met all spice Klop de boter met de suiker luchtig. Voeg dan een voor een de eieren toe en meng goed door. Voeg dan dan bloem, bakpoeder, kaneel, allspice, nootmuskaat en zout toe en meng goed door. Meng er dan de wortel, melk, noten en de rozijnen door en roer dit tot een…
Beignet van stokvis recept uit de Caribische keuken Week de vis 12 uur in koud water. Giet de vis dan af en doe deze in een pan, giet hier water op totdat de vis net onderstaat.Breng de pan aan de kook en laat de vis in 10 minuten zachtjes gaar worden. Giet dan de vis af en verwijder het vel…
Doe het vlees samen met de knoflook , oregano , ui, wijn, komijn, paprika, olie, tomatenpuree, olijven , kappertjes , rozijnen in een kom en laat dit 25 minuten marineren.Doe de aardappels in een pan met water en kook de aardappels gaar. Giet dan het water af en laat de aardappels nog even stomen.Voeg dan de melk en de boter…
Verhit de olie in een pan en bak het vlees goudbruin. Voeg dan de uien, knoflook en de rode peper toe en bak dit 5 minuten mee.Voeg nu de tomaten , pompoen, saffraan, maiskorrels en de bouillon toe en breng dit aan de kook.Dek de pan af met een deksel en laat dit zachtjes door koken totdat de pompoen gaar…