Zet de bakbananen op een bakplaat en bak deze 20 minuten op 180c. Haal dan de bananen uit de oven en snij ze in de lengte open. Schraap met behulp van een lepel iets van de bananenmassa weg en prak dit fijn bewaar in een kommetje. Verhit de olie in een pan en bak de uien, knoflook en de rode…
Verhit de olijfolie in een pan en bak de sjalot, knoflook en peper kort aan. Voeg dan de tomaten en de komijn toe en bak deze kort mee. Zet dan het vuur lager en laat dit zachtjes pruttelen totdat de gewenste dikte is bereikt. Zet dan het vuur uit en breng op smaak met limoensap, tequila,koriander zout en peper. Snij…
Doe de rijst, zout, water en kokosmelk in een pan en breng dit aan de kook. Doe dan de deksel op de pan en kook de rijst gaar. Zet dan het vuur uit en laat de rijst nastomen. Voeg dan de bosui, cashewnoten, geraspte kokos en koriander toe en meng dit er voorzichtig doorheen.
Verwarm de olie in een klein pannetje en zorg dat deze niet boven de 80c uit komt. Voeg dan de rest van de ingrediënten meng dit goed door en zet dan het vuur uit. Laat goed afkoelen en bewaar afgesloten in de koelkast.
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en draai glad. Voeg zout en peper naar smaak toe. Gebruik de Mojo bv voor nieuwe kriel met Mojo
De Vleesvulling Verhit de olie in een pan en bak de ui, 3 teentjes knoflook en de peper kort aan. Voeg dan het vlees toe en bak dit rul mee. Voeg de tomaten, limoenrasp en de witte wijn en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat het vocht tot de helft inkoken. Voeg dan de…
Doe alle ingredienten in de keukenmachine en draai glad. Breng op smaak met zout en peper.
Meng alle ingredienten in een kom goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Dit recept hoort bij de Ceviche van Albecore tonijn met kokos gember crème en salsa van watermeloen en yamboon.
Meng alle kruiden door elkaar en bewaar in een afgesloten weckpot.
Meng alle ingredienten door elkaar in een kom en gebruik deze marinade voor de verschillende vlees types bv Speenvarken van de BBQ Cubaanse stijl