Snij de zeeduivel in 20 dunne plakjes en pak ze in met een plakje nagelhout. Meng de Parmezaanse kaas, zout, eieren, bloem en bakpoeder in een kom. Voeg de gesmolten boter toe en roer goed door. Dek de kom af met plastic en zet dit 15 minuten rusten. Verwarm de oven voor op 180c en bak het deeg in een…
Snij de sukade in 20 plakken van 100 gr. Haal de sukade aan beide kanten door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees aan beide kanten aan. Doe dan het vlees in een grote kookpan en voeg de runderbouillon en het bier toe. Breng dit aan de kook en verwijder het schuim dat boven komt…
Maak de bospaddenstoelen goed schoon. Verhit de olie in de pan en bak de knoflook en de sjalotten kort aan. Voeg dan de bospaddenstoelen toe en bak deze kort mee. Blus af met het witbier en laat dit doorkoken totdat het meeste vocht verdampt is. Haal dan de pan van het vuur en breng op smaak met zout en…
Maak de Cantharellen goed schoon.Verhit de olie in de pan en bak de knoflook kort aan.Voeg de Cantharellen toe en bak deze kort mee.Blus af met het witbier en laat dit doorkoken totdat het meeste vocht verdampt is.Haal dan de pan van het vuur en voeg de bieslook en wat zout toe.Vergeet niet de rest van het bier op te…
Doe de suiker en het water in een pannetje en breng dit aan de kook. Als het kookt zet dan het vuur lager en laat dit 4 minuten zachtjes doorkoken. Haal dan de pan van het vuur en roer het flesje bier erdoor. Giet dit mengsel in een rvs bak en draai op in de ijsmachine.
Klop de boter samen met de suiker en het merg van het vanillestokje luchtig op in de keukenmachine. Voeg dan de bloem, bakpoeder en het zout toe en meng dit door. Voeg dan een voor een de eieren toe en meng dit voorzichtig door. Voeg dan het bier de yoghurt en de gesmolten chocolade toe en meng dit door.…
Doe de sjalotten met de kersen het bier en de fond in een pannetje en reduceer dit tot 1 dl. Breng op smaak met zout en peper Recept kippenfond.
Smeer de kip onder het vel in met de kruidenmix voor de rub. Vul de standaard voor de kip met het bier de knoflook en de laurier. Zet dan de kip rechtop de standaard en bak de kip gaar in de BBQ. Besmeer de kip met de kersen glace tijdens het bakken.
Meng alle ingredienten door elkaar in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe. Voeg dan de vis aan de marinade toe en laat deze minimaal 5 uur marineren.
Kip met Damm Lemon en amandel uit de Spaanse keuken Marineer de kippenvlees samen met de knoflook, limoenrasp, pimenton de la Verra, zout en peper uit de molen. ( minimaal 1 uur). Verhit de olie in een pan en bak de kippendijen aan alle kanten goudbruin. Blus af met de kippenbouillon en de Damm Lemon en voeg de laurierblaadjes toe.…