Sinaasappels heel koken met suiker en water tot pulp. Dan blenderen en koud laten worden. Verder verweken zoals cake. Eerst bakken op 160c 15 min dan 180c 20 min
Verwarm de melk in een pannetje tot 37c. Neem het pannetje van het vuur en doe de melk in een kom. Voeg de gist toe en los deze op in de melk. Voeg nu de bloem, suiker, eieren, boter toe en meng het beslag goed door. Leg een natte theedoek over de kom en laat het beslag minimaal 30 minuten…
Voor 3 broden
Noga Montelimar Nogatine Doe het water en de suiker in een klein pannetje en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat de suiker tot goudbruin karamelliseren. Haal dan het pannetje van het vuur en voeg de hazelnoten, pistachepitten en de amandelen toe en roer goed door. Stort de massa op een bakplaat ingesmeerd met wat…
Doe de azijn in een kom en meng er de suiker, zout, peper en mosterd door. Klop er dan de zonnebloemolie doorheen en meng er de gesneden dillen doorheen.
Week de gelatine in koud water. Verwarm het citroensap samen met de suiker in een pan en los daar de uitgeknepen gelatine in op. Zet deze massa op ijs en meng er dan de kwark, citroenrasp en geslagen slagroom door. Gebruik dit als taart of als los item bij je dessert
Week de gelatine in koud water. Smelt de chocolade au bain marie. Doe de room samen met boter en de glucose in een pan en breng dit aan de kook. Voeg dan de uitgeknepen gelatine toe en meng dit goed door. Meng dit dan door de gesmolten chocolade en tableer. Stort dit mengsel dan af op platen en zorg dat…
Alle ingredienten mengen en 3 uur in laten trekken. Dan gesneden vlees marineren minimaal 4 uur!