Gestoomde gehaktbroodjes voor de dim sum kookworkshop Bereiding: Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Bak de gember en knoflook circa 1 minuut voeg het varkensvlees en de lente-uitjes toe en bak dit 10 seconden mee.Voeg dan de hoisin saus, oester, sojasaus, sesamolie en het maïzenapapje toe en breng dit aan de kook, laat dit door pruttelen totdat…
Tofoe mirin saus met wortel voor de dim sum kookworkshop Meng mirin, rijstazijn, sojasaus,gember en de tofoe en draai er met behulp van een staafmixer een saus van.Voeg de wortel toe en plaats de kom in de koeling.
Limoen sesam dip voor dim sum lekker bij garnalentoast Meng alle ingrediënten in een kom.Draai er met behulp van een staafmixer een saus van en zet dit in de koeling.
Citroensaus met Thaise invloeden als dip voor dim sum Meng alle ingrediënten in een kommetje en zet dit in de koeling.
Sweet en sour saus recept zelfgemaakt basis Zo maak je de lekkerste sweet en sour in 2 stappen snel klaar Verwarm de sushiazijn met de suiker in een pannetje totdat het opgelost is en haal dan de pan van het vuur. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat afkoelen.
Peper dip saus voor verschillende dim sum in 5 minuten klaar Meng alle ingredienten in een pannetje goed door elkaar. Breng dit aan de kook en laat dit 1 minuutje op laag vuur koken. Zet dan het vuur uit en laat het sausje afkoelen.
Oosterse spinaziesoep met kokosmelk sojasaus en gember In soeppan olie verhitten en ui, verse knoflook en peper 2 min. fruiten. Spinazie toevoegen. Ca.12 blaadjes achterhouden voor garnering en al omscheppend in 2 min. laten slinken.Bouillontabletten boven soeppan verkruimelen. Kokosmelk en 6 dl heet water erbij schenken. Soep al roerend aan de kook brengen.Koriander door soep roeren. Soep met staafmixer pureren.…
Laksapasta de smaakmaker van Aziatische soepen We doen het lekker makkelijk vandaag alles in de blender en draaien maar!
Garnalen sesam toast naar Chinees recept Draai de garnalen,kipfilet, eiwit knoflook,gember, sesamolie en sojasaus in een keukenmachine tot een gladde massa.Haal de massa uit de machine doe dit in een mengkom en voeg gesneden bosui toe.Smeer nu de plakjes briochebrood met de garnalenpasta (1 cm dik) en druk de plakjes in het sesamzaad.Zet een tefalpan op het vuur met iets…
Salade van kwal met chuka wakamee naar Koreaans recept Spoel de kwallen in koud stomend water totdat het meeste zout weg is en dep ze daarna droog met een stukje keukenpapier. Doe de stukken kwal in een rvs bak.Breng het water aan de kook giet dit over de kwal heen en laat de kwal 15 minuten wellen.Giet de kwal dan af en spoel…