Zwarte ombervis met kikkererwtensalade corvina con ensaladilla de garbanzos

Ingrediënten

8 mootjes Corvinafilet van 40 gr
Chorizo olie
4 partjes limoen gesneden
Voor de salade
300 gr gekookte kikkererwten
rasp van een limoen
sap van 1 limoen
1 teentje knoflook fijn gesneden
1/3 bosje bosui fijngesneden
1 eetlepel koriander fijn gesneden
zout en peper
olijfolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zwarte ombervis met kikkererwtensalade naar Spaans recept

Meng voor de salade alle ingrediënten in een kom en breng op smaak met zout en peper.Verhit de chorizo olie in een pan en bak de stukjes Corvina gaar.Doe de kikkererwten salade op een mooi bord en leg hier de vis op, serveer hier de partjes limoen bij. Recept chorizo olie .