Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Zwarte achiote pasta de smaakmaker uit Mexico
Ingrediënten
10 st Chili Mulanto gedroogd ( in water geweekt)
10 teentjes knoflook schoongemaakt en fijn gesneden
2 tl all spice poeder
1 tl nootmuskaatpoeder
½ tl kruidnagelpoeder
1 el gedroogde oregano
2 tl anattopoeder
1 tl komijnpoeder
1 dl appelazijn
1 tl zwarte peper gemalen
1 tl zout
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Giet de Chili Mulanto af op een zeef en verwijder de steeltjes. Snij de chili dan in de lengte open en verwijder de zaadjes. Snij de chili Mulanto dan in kleine stukjes en stamp deze met de andere ingrediënten tot een gladde pasta in een vijzel. Als de pasta te droog is voeg er dan nog wat extra azijn aan toe.