Zwarte achiote pasta de smaakmaker uit Mexico

Ingrediënten

10 st Chili Mulanto  gedroogd ( in water geweekt)
10 teentjes knoflook schoongemaakt en fijn gesneden
2 tl all spice poeder
1 tl nootmuskaatpoeder
½ tl kruidnagelpoeder
1 el gedroogde oregano
2 tl anattopoeder
1 tl komijnpoeder
1 dl appelazijn
1 tl zwarte peper gemalen
1 tl zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Giet de Chili Mulanto af op een zeef en verwijder de steeltjes. Snij de chili dan in de lengte open en verwijder de zaadjes. Snij de chili Mulanto dan in kleine stukjes en stamp deze met de andere ingrediënten tot een gladde pasta in een vijzel. Als de pasta te droog is voeg er dan nog wat extra  azijn aan toe.