Zoetzure vis recept uit de indiase keuken khatti meethi machhi

Ingrediënten

1 el grove mosterd
2 tl kurkuma
Zout
4 stuks visfilets
4 el zonnebloemolie
1 grote ui fijngesneden
2 el tamarinde pasta
1 el bruine basterd suiker

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Ovenschotel van zoetzure vis uit de Indiase keuken

Bereiding:

Meng de mosterd, kurkuma en het zout goed door elkaar en smeer er de visfilets mee in.Verhit de olie in een Tefal pan en bak de visfilets aan allebei de kanten.Neem de filets daarna uit de pan en zet deze apart in een oven schaal.Verhit olie in een pan ende ui goudbruin.Meng dan de tamarinde pasta en de suiker erdoor .Giet dit mengsel over de vis en bak de vis verder gaar in de oven (180c)