Zoetzure tofu recept tow-hu peaw wan

Ingrediënten

– 80 gr tofu in kleine blokjes gesneden
– ¼ komkommer van zaad ontdaan en in plakjes gesneden
– ½ gele ½ groene ½ rode paprika in blokjes gesneden
– 1 tomaat in plakjes gesneden
– 4 champignons in kwarten gesneden
– 5 mini mais in kwarten gesneden
– 1 lente ui in stukjes gesneden van 2 cm
– ½ rode ui in ringen gesneden
– 1 stukje gemberwortel van 2 cm fijngesneden
– 1,5 dl zoetzure saus

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:

Frituur de blokjes tofu gedurende 4 minuten in het olie van 180C totdat het goudbruin gebakken is. Laat de tofu uitlekken op keukenpapier.Verhit de olie in een wok en roerbak alle groenten en de gember gedurende 30 seconden.Doe er de zoetzure saus bij en breng aan de kook.Meng er nu de tofu door en neem van het vuur.Presenteer op een bord en bestrooi met korianderblaadjes