Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Afrikaanse » Zoete aardappel pickel recept uit de keuken van mauritius
Zoete aardappel pickel recept uit de keuken van mauritius
Ingrediënten
300 gr zoete aardappel in blokjes gesneden en kort gaargekookt
¾ cup tamarindesiroop
1 tl chili vlokken
1 tl geelwortel
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 tl zout
2 groene pepertjes fijn gestampt in een vijzel
1 tl grove mosterd
0,5 dl zonnebloemolie
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Stamp in een vijzel de groene pepertjes samen met de knoflook tot een pasta. Voeg dan de tamarinde puree, geelwortel, zout en mosterd toe een meng goed door. Voeg dan de olie toe en meng dit goed door. Doe deze pasta in een komen meng er nu voorzichtig de zoete aardappel doorheen. Doe dit in een schone weckpotten laat minimaal 1 dag intrekken. Lekker me Dhall puri
Ook lekker:
Zoetzure vis recept uit de indiase keuken khatti meethi machhi
Sate van eend streetfood indonesië sate lilit bebek
Tomatenrelish recept uit de indiase keuken kasundia
Kurkuma rijst met specerijen recept uit de maleise keuken
Stoofschotel van kip en pinda’s recept uit de zuid afrikaanse keuken maafe
Zo maak je grove mosterd naar oud hollands recept
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































