Zoete aardappel pickel recept uit de keuken van mauritius

Ingrediënten

300 gr zoete aardappel in blokjes gesneden en kort gaargekookt
¾ cup tamarindesiroop
1 tl chili vlokken
1 tl geelwortel
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 tl zout
2 groene pepertjes fijn gestampt in een vijzel
1 tl grove mosterd
0,5 dl zonnebloemolie

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Stamp in een vijzel de groene pepertjes samen met de knoflook tot een pasta. Voeg dan de tamarinde puree, geelwortel, zout en mosterd toe een meng goed door. Voeg dan de olie toe en meng dit goed door. Doe deze pasta in een komen meng er nu voorzichtig de zoete aardappel doorheen. Doe dit in een schone weckpotten laat minimaal 1 dag intrekken. Lekker me Dhall puri